用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 英國安排打第三針未
go

[英國] 英國安排打第三針未 [複製鏈接]

請問係咪一定要有NHS NO. 至打得?  因我女忙到唔記得搞NHS,聖誕至APPLY 緊.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

A4family 發表於 22-2-9 02:18
請問你囡囡搵返NHS No未?點樣搵返No呢?我個女又係唔知道個號碼book唔到打第三針
...

佢今年第一年去,大學要自己去GP 登記,但完全唔記得去GP 登記NHS. 佢好似啱搞咗NHS. 記得NHS 係出全名,同passport 一樣,唔係睇醫生唔知麻唔麻煩。
我入過預約打針website, 可以無NHS no. 都比預約喎。

回覆 A4family 的帖子

請問打完有冇RECORD? 如果回港點落返所謂安心度?
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

回覆 A4family 的帖子

THX.

D 人話 有針卡証明就可以, 入境時可以叫衛生署幫手落返自己香港針卡. 我未証實呢樣

‹ 上一主題|下一主題