用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請教最近平郵寄包裹時間
發新帖回覆
go

[英國] 請教最近平郵寄包裹時間 [複製鏈接]

我見fb 同行搬屋寫平郵45-60日;$800/30kg. 好似好抵
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

TTEE1819 發表於 23-9-22 11:29
寄公仔麵,唔化算呀,在uk買出前一丁,55p,韓國麵好多,去超市買啦,除非係非常特別嘅味道,唔食唔得。
...

千其唔好響西超買丁麵,我以為呢啲乾麵都大童小二,結果阿女拎咗包返香港迫我試,真係超難食! 食完又胃痛。
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

bkfans123 發表於 23-9-25 15:06
咁差,阿仔都係辛辣麵

我女會買中超丁麵,好食啲,寫明香港製造,當然無日本嗰隻咁好食,好過無。

而家上網報海關,都無得寫「舊」野。
衫我就洗晒至寄,所以無價錢牌。
想問你哋寄平郵係咪用最大箱?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊