用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 埋黎睇,埋黎報名,民生等信作戰區
樓主: 藤媽
go

埋黎睇,埋黎報名,民生等信作戰區 [複製鏈接]

收到信喇.....rejected x 2 (孖B)

又要繼續同interview作戰

各位未收到信/waiting/rejected嘅加油!

恭喜晒有offer嘅爸媽

原帖由 michelle_lxh 於 11-12-13 14:47 發表

你系今日收到?

係呀! 郵chop係12 Dec 2011
係未收到信?

原帖由 藤媽 於 11-12-13 12:49 發表
追post追到頭暈,開新post容易打理。
我係周圍追post 大約做record,有睇錯計錯數唔好鬧我 >"< 呢度既數字只係for reference only!

截至12月13日 1230為止
E/C am - 0
E/C pm - 8
E/P pm - 12
pm offer (唔sure E/C 定E/ ...

籐媽,多謝你呢幾日嘅update, 如果EK多D好似你咁家長就好,無咁多怨氣^^
雖然MS唔收孖B,佢地0910細B,但好彩有半個offer(收咗1個1個未IN),終於都有offer喇!
而家仲有2間要interview, Good Luck大家!
籐媽, 希望可以同你Keep in touch!

原帖由 藤媽 於 11-12-14 14:40 發表
我藤仔收左信啦,reject左。

不過我呢兩日都會keep住update下呢個post,直至17號註冊日為止,繼續幫未收到信既家長打打氣!

你太好了,你和籐仔要加油呀!

回復 4# 藤媽 的帖子

極具爭議?係唔係我半個offer個間定排長龍個間呀?
如果係我個間,我地大把傾喎

原帖由 藤媽 於 11-12-14 16:08 發表

死啦~ 我唔記得你邊間半個offer吖~~~

一定唔係排長龍啦!

York唔駛排隊的,呵呵,藤仔依家個offer 係york 主流班am,唔知同唔同你果半個offer呢?

我都係York, 不過係主流班 pm呀!
‹ 上一主題|下一主題