用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園(凱帆薈) 07 N1 家長會
樓主: lawlinhy
go

學之園(凱帆薈) 07 N1 家長會 [複製鏈接]

各位好媽咪好...
我係新加入的..我仔仔係今年讀凱帆PN, 請多多指教,
amy

原文章由 lawlinhy 於 07-8-15 13:53 硐表
來來來!大家快來分享吓囝囡返學後的點滴事情

login name  boy/girl  am/pm class home
======= =====  ====  === ===

siumanmama - girl --- am--- PNA--- Wanchai-->TKT
Mui_Chu ------ girl --- am --- ...

Asu
我仔仔都係讀呢個組合既 班, 不過就讀下午班 (PNC) 我都覺得呢三個老師好好
如可以我地可以多d交流下學之園既情況, 謝謝!
amy
原文章由 Asu 於 07-8-17 11:58 硐表

DiamondHill,
Wellcome to talk with you.   Miss Wong is the assistant(beautiful girl).  
我覺得PNA Class的老師幾好,
謝老師- 好細心, 斯文健談又有禮貌, 每天放學她都有報告女女上課的情形比我知.
王老師- ...

dear valerie

hello
你的小朋友是否都是讀學之園(凱帆), 我的仔仔都係讀呢間
多d交流下...~~
amy

原文章由 Valerie 於 07-9-27 10:47 硐表
Dear DiamondHill,

請問何文田維記收你個女讀pn班, 還是k1班 ??? 因我都頭痛緊比唔比我個仔直上, 雖然佢都都讀得好開心, 我個仔都好鍾意, 因佢特別like靚女掛

...
‹ 上一主題|下一主題