用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖瑪利學校 2011-12 年度 P1 同學仔家長, 大家交個朋友 ^.^ ...
go

2011-12 年度 P1 同學仔家長, 大家交個朋友 ^.^ [複製鏈接]

回覆 1# kiteli 的文章

其實之前第一round註冊時開左個topic,所以好似好少人報度,大家6月25日可能見面啦!另外你地有無女女星期六係ST.MARY返緊主日學呀?我個女返左一年啦,唔知會唔會有d主日學既同學仔係度呢?

我返主日學有一對twin都係入左st.mary呀!
原帖由 Jannet 於 11-6-10 15:09 發表
See you all on 25/6.
I am easily recognized coz' we r twin girls.

今日校務處打來問亞女會唔會搭校車,仲比左個電話叫我自己直接打去問,你地有無收到電話呀?

回覆 2# onecm 的文章

所以今次電話通知係第一round註冊~~6月25日家長會見啦!!

回復 4# NKPSU 的帖子

我囡囡都返左成年主日學,可能星期六大家見過面或者佢地識得都唔定,上個月家長日你有無出席呀?

回復 2# NKPSU 的帖子

Hi NKPSU:

今個星期六見,你囡囡叫咩名呀?我囡囡叫Rachel~~

大家當日都未相認到,下個星期啦,原來有成10人入左,阿囡可以多d朋友!家長日校長話每位小朋友要學一種樂器,我個女學緊鋼琴,其實仲需唔需要學多一種呢?
原帖由 NKPSU 於 11-6-29 01:04 發表

家長日那天, 整個流程頗緊密, 其實都沒有時間叫囡囡認人。囡囡話上週主日學導師問, 多少人入了St. Mary's, 竟然有成10人, 很不錯, 還未計部份缺席的小朋友呢。 ...

大家好呀,你地準備好開學物品未呀?我想問下大家印姓名label可以有公仔圖案嗎?黑鞋同運動鞋你地係邊個位置寫上姓名呀?

我女兒1D,好像沒有人同班~~
‹ 上一主題|下一主題