用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 徵保母車 集合香港真光坐車家長
樓主: dchui
go

集合香港真光坐車家長 [複製鏈接]

首先我再三聲明, 我不是校車叔叔, 另外集合的家長是大坑真光幼稚園. 我只係唔想一部份家長因為交通問題就放棄一間可以直升小學的好選擇. 我個大女已經升中一,所以明白升小及升中之苦,全因為香港的教統局一時一樣,令家長及小朋友只會份外多一分擔心及壓力.

高先生話每條線最少要10個人, 但有一d係am, 一d係pm, 我又問左校車, 佢地唔會多開車線了.

今天與高先生聯絡, 各家長對校車要求是到家附近, 但香港話大唔大,話細唔細. 所以大坑真光幼稚園校車分

(荃灣=>荔景=>奧運) 早上

(荃灣=>荔景=>奧運) 下午

(彩虹=>九龍灣=>牛頭角=>觀塘) 早上

(彩虹=>九龍灣=>牛頭角=>觀塘) 下午

請自行報名,然後 E-MAIL 給我 [email protected]

因為唔係所有家長會睇BABY KINGDOM, 所以有家長提議於5月26日找
其他有興趣的家長 (早上10:00 至 下午 2:30), 如有家長可以幫手, 可以分擔一部份時間.

今天與高先生聯絡, 各家長對校車要求是到家附近, 但香港話大唔大,話細唔細. 所以大坑真光幼稚園校車分

(荃灣=>荔景=>奧運) 早上 $2300-$2500 (10人)

(荃灣=>荔景=>奧運) 下午 $2300-$2500 (10人)

(彩虹=>九龍灣=>牛頭角=>觀塘) 早上 $2300-$2500 (10人)

(彩虹=>九龍灣=>牛頭角=>觀塘) 下午 $2300-$2500 (10人)

請自行報名,然後 E-MAIL 給我 [email protected]

因為唔係所有家長會睇BABY KINGDOM, 所以有家長提議於5月26日找
其他有興趣的家長 (早上10:00 至 下午 2:30), 如有家長可以幫手, 可以分擔一部份時間.

(荃灣=>荔景=>奧運) 早上 $2300-$2500 (10人)

(荃灣=>荔景=>奧運) 下午 $2300-$2500 (10人)

(彩虹=>九龍灣=>牛頭角=>觀塘) 早上 $2000 (10人)

(彩虹=>九龍灣=>牛頭角=>觀塘) 下午 $2000 (10人)

侯生 683XXXXX

ERIC 622XXXXX
陳太 601XXXXX
何太 977XXXXX

(彩虹=>九龍灣=>牛頭角=>觀塘) 早上 $2000 (10人)

郭太

(彩虹=>九龍灣=>牛頭角=>觀塘) 下午 $2000 (10人)

蕭太 925XXXXX

侯生 683XXXXX

ERIC 622XXXXX
陳太 601XXXXX
何太 977XXXXX
陳太 919XXXXX
‹ 上一主題|下一主題