用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血幼稚園 07年入讀寶血k1的媽媽
樓主: queenie80
go

07年入讀寶血k1的媽媽 [複製鏈接]

Re: 07年入讀寶血k1的媽媽

寶血都收左我女上午班,我都會交留位,因我仔在寶血讀緊k2,但我都想in埋聖大,上兩年我都同我仔in過LKPF同LLC,但兩間比我印象都麻麻,雖則兩間都收,但我最後都揀寶血,曾聽人講過聖大女仔派位好D,但又諗住兩個讀埋一間方便D,所以若聖大都收先再詳細考慮。

mamay,
我女而家係讀緊香港基督教服務處-時代幼兒學校。
以我上兩年同大仔in LKPF,佢地安排面試果日interview的安排十分差,通常d學校叫你幾點去in,最多咪要等十幾分鐘,但果日足足等左個幾兩粒鐘,得果幾張櫈坐,但就有成廿幾個小朋友連父母喺一個唔係好大嘅地方等,個個小朋友都等到唔耐煩,d家長都係,我亦見有個小朋友跑跑吓跌低左,d老師見到都冇扶起佢,只叫佢唔好亂跑...總之感覺麻麻地,地方亦不覺乾淨,樓梯的扶手一摸都是塵來的。(個人意見)

mamay,
係呀!我女讀緊NC班呀~咁橋

head,
我仔之前都係下午轉上午,唔洗等到出年9月先知ga,總之過左註冊日幾日左右,佢地就知你轉唔轉到,我果年就係自己打電話去問,日日都打,你下星期試吓打去問la

mamay,
我女已換校服,但唔知佢有冇髮飾wor,因姐姐同佢返學,我女叫聖汶呀!

hkcindy,
我果時打左唔知兩日定三日,已知結果。
‹ 上一主題|下一主題