用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到Learning Habitat K1 結果未??
go

收到Learning Habitat K1 結果未?? [複製鏈接]

其實LH eng+pth offer 好吸引, 不過同kv/sc比...點揀好呢?

凱帆o個面收到了!

回復 49# littlecook 的帖子

我小朋友係4月, 千其唔好講我小朋友叻...坦白講, 我去年IN邊間, 衰邊間, 所以今年先in咁多間, 我小朋友唔係咩叻叻, 只不過佢叫做OK定, 老師問佢野時可以答到, 我law到個位都好好彩, 我真心想講句, 好多小朋友都叻, 冇offer 係因為唔夠位, 而唔係自己既仔女問題!

知唔知佢有幾多位呀? 因為佢本身都有pn學生會上k, 就算pn學生想走, 佢地一日未有kv/sc offers, 都唔會走住, 所以我估佢first round 比既offer 未必好多

我今年去interview 比去年pn interview 見得少人左, 應該冇去年咁多人報, waiting 我覺得有機架! 唔好唔開心, 一定有機架!

有人話求位信有用, 因為有人試過work, 不過我去年試過就唔work了, 自問寫得好好, 好詳細, 所以都要睇番佢地仲有冇位囉!

有kv同LH既朋友, 大家開另外一條thread討論一下呀!

回復 151# mythirdbaby 的帖子

agree! very good arrangement, no need to refill the form!

i doubt whether preference would be given to those who were not admitted last year in N1 application? Mine is an example! i have got an offer this year as well!
‹ 上一主題|下一主題