用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 九龍塘宣道個網完全入唔到
go

九龍塘宣道個網完全入唔到 [複製鏈接]

回覆:九龍塘宣道個網完全入唔到

全日入唔到,試咗n次

回覆:九龍塘宣道個網完全入唔到

搞咗一朝,只係load到home page. 希望放工前load到入學申請嗰個page. 咩事?第一年搞收生咩?!

2014年度 小一入學申請

•年齡

適齡入讀 2014-2015 年度之小一學童應於2008年或以前出生。

•入學申請

• 申請表可於2013年9月16日至10月16日期間於此網址下載,或

• 於9月30日前寄一個回郵信封到本校,信封面請註明「索取小一入學申請書」。

本校會在10月初將申請書寄回各申請人。

•學額: 160名

終於入到!!! 有興趣的朋友可直接寫去學校

校址 : 九龍塘蘭開夏道二號

如家長有意為其二○○八年或以前出生之子女申請入本校小一級就讀,請填妥小一入學申請表,
附同下列資料,於十月二十三日至二十五日(8:00am-12:00noon)親臨本校一樓禮堂辦理報名手績。
(恕不接受郵寄或速遞)
(1) 出生證明書副本
(2) K2期考成績表副本
(3) 貼足$1.7郵費之回郵信封一個 (23cm × 10cm)
(4) 報名費入數收據【請預先前往恒生銀行或自動櫃員機(ATM)繳付報名費五十元,帳戶號碼:
284-195443-001】

引用:呵,+原來已經上左岸,+唔怪之得講D咁風涼的

原帖由 soscho 於 13-09-19 發表
呵, 原來已經上左岸, 唔怪之得講D咁風涼的說話

哈哈哈, "宣小大部份既家長都相當有教養同埋有一定既教育水 ...
唔好嘈啦!由得佢自己讚自己囉!講真,我報咗咁多小學、幼稚園,從未見過download form都入唔到囉!之前死機都係簡介會之麻,點會大家同一時間download form, 仲要搞幾日都未搞掂!

soscho    發表於 13-9-19 10:51

happy_lavender 發表於 13-9-19 11:23
呢D係學校要解決的問題,根本無須為此事傷和氣!就算講贏了也不能幫學校解決問題,總之表達了意見/感受,發 ...

我擔心APS第日又叫人上網Check interview時間! 唉! 煩!
‹ 上一主題|下一主題