用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: dimsumsumsum
go

66 [複製鏈接]

回覆:Urgent Help! 聖保羅書院小學定英華小學

I vote for st paul boys

引用:考在先la +

原帖由 MGPAPA 於 13-08-13 發表
考在先la
乜未考咩?

引用:It+is+better+to+worry+once+you+get+offer

原帖由 smartcar 於 13-08-15 發表
It is better to worry once you get offered from both schools before asking such question.
Offer 係一先一後,st paul收咗你,而你又入到yw third round先worry都未遲

引用:其實,樓主是問2013/14+小一還是+2014/15小

原帖由 Mommy-Maggie 於 13-08-15 發表
其實,樓主是問2013/14 小一還是 2014/15小一? 如果是2013/14,請盡快決定並放位,功德無量

...
我估係2014/15. 最初我都以為係2013/14. 其實2014/15一d都唔urgent 囉,YW係2014 3月先知結果囉,距離宜家差不多半年時間!

引用:相信樓住係講緊今年九月小一啦,+如果唔係又

原帖由 bellma 於 13-08-16 發表
相信樓住係講緊今年九月小一啦, 如果唔係又點會咁urgent.  

其實你可以上2間學校 website 用心睇睇, 我相 ...
其實不urgent的,考都未考

‹ 上一主題|下一主題