用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 迪士尼美語世界-使用時間表
樓主: melobaby
go

迪士尼美語世界-使用時間表 [複製鏈接]

原文章由 JaydenBB 於 07-9-29 12:48 硐表
Hi mommies, pls check emails!

想問吓大家阿b 用dwe用成點呢? 我朋友的囡囡3mths 開始用. 當時我哋唔識嘢仲話bb點會明? 但上星期我哋一齊食飯, 佢囡囡 (now 18mths) 已識指住自己對眼話eyes, 指住mommy個口話mommy ...

JaydenBB,
可否send份時間表給我參考參考呢?

我個女而家八個半月,用左dwe一個月未夠,我每日都同佢玩卡機,聽cd,揭下書(俾佢撕爛左幾頁 ),我唔知佢有冇學到d咩,不過我聽過幾位媽媽講dwe真係work架,所以我相信如果我地有恆心,耐性教bb,咁一定有幫助的,不過想問下你朋友的囡囡識唔識講中文,平時又用中文定英文溝通的呢??

係喎,唔記得留e-mail添: :
[email protected]

JaydenBB,
我已收到你的schedule啦,thanks....
我的同你有d唔同,我已回e-mail給你,please check

sin,
I also think membership is very important and the Super Mickey set is good enough already for baby

我都有開部分play along的玩具俾個女玩,佢都好鍾意,但當佢睇緊play along dvd時,用玩具同佢玩,佢就會只顧搶樣玩具,唔俾佢就會忟憎  ,最鐘意人同佢玩做動作up and down, dancing, peekaboo, running, clap your hands........玩完我都累 ,有時見佢悶就唱歌俾佢,佢就會笑:loveliness:
我同佢玩cards,佢又只顧搶cards和塊紅綠膠片,搶左就掉左去:tongue: ,但我都唔理照繼續
你地有冇用game cards呢?我有玩過,不過玩玩下發覺字同talk along cards重複,所以冇用了

‹ 上一主題|下一主題