用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Cath PN Interview
樓主: Panbb
go

St Cath PN Interview   [複製鏈接]

回覆:Pigdripy 的帖子

今個星期六面試,你見完記住上嚟講講面試後感覺

回覆:Barbie_Wong 的帖子

請問點in法?有冇小朋友喊?

回覆:St Cath PN Interview

考左既家長,你地啲仔女表現如何?

回覆:nicamchan 的帖子

我唸去到呆左無反應好過去到爆喊!

引用:Quote:konew720+發表於+14-2-21+09:25+如果

原帖由 elmolly 於 14-02-21 發表
而家個個都好介壞, 以前D家長都好樂意分享. 講真PN又唔係考加減數背唐詩, 間間都大同小異, 小朋友/家長既表 ...
講得岩,就算知道晒考乜有咩用?要睇小朋友臨場表現,事前功夫做足又如何?我聽朝in, 超驚阿仔不受控,雖然已有學校收,但當去攞個經驗

引用:我in+既時候有個男仔一入房就勁喊,跟住個

原帖由 ktlytton 於 14-02-23 發表
我in 既時候有個男仔一入房就勁喊,跟住個老師叫佢地走,個爸爸好無奈咁同個仔出左去

...
唔知最後有冇得面試呢?我尋日見朝早十果點幾,入到去坐喺一圍七個小朋友自己玩玩具,等左差唔多20分鐘,之後入房兩排前面小朋友後面家長填問卷,其實一心唔可以二用囉,又要睇住阿仔又要填問卷,老師唱歌都好乖坐定定聽,之後講故事,開始有啲唔耐煩啦,隔離個小朋友又成日走出位,老師叫走圈個個都有出去,之後派餅後就走人

引用:Quote:原帖由+Ern+於+14-02-26+發表有冇人

原帖由 littlecatmiko 於 14-02-26 發表
上年2nd in 用廣東話,今年唔知啦
咁你1st in都係廣東話?

‹ 上一主題|下一主題