用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 倒數仲有2個月就放榜
go

倒數仲有2個月就放榜 [複製鏈接]

倒數仲有2個月就放榜

放完假返學,應該係時候派搞珠張form啦,要填成30間,真係頭都大.
唔知今年d學位數量會點呢?如果好多人都轉區,起不是本區少咗d學生,咁學位又比少d囉!
唔知直資搞珠d位算唔算在內呢?假如個區入面特別多直資,米局住要填囉 如果搞得珠就唔想交學費架啦,如果唔介意交學費就一早考直資,駛等搞珠.唉!可能真係要加埋d直資位先可以湊夠30間中學.   頭疼!

Re: 倒數仲有3個月就放榜

博~~
唔博~~
博~~
唔博~~

我頭暈!

ccspy,

我呀女係band 1中游分子,不過就游上游落,好鬼恐怖! 不如我第一志願博,第二志願唔博,搵間band 1尾尾尾就算把囉.

sukiwong95,

係呀, 2間中學都in晒啦,希望成你貴言啦,多謝! 不過都係當唔得先好d.  

聽日終於到升中選校家長會啦, 再下個星期就要個別見家長,心情七上八落,十五十六,唔知點選先安樂!

揀唔揀面試見過果間呢 定係係本區揀過第二間好呢 ~~~~~~  

希望大家都順順利利 一定得,sure win yeah !

錫仔媽咪,

多謝鼓勵!多謝關心!上個禮拜一交咗表lu,比老師改過,雖然有d後悔,但都算放下心頭大石,希望順順利利啦,頭三志願是旦都好,都滿意架啦. 最好就面試果兩間ok就更好啦 :

Maggie124,

到時大家都得咗,係米飲茶呀? 好呀好呀 嘻嘻!我係到發更夢呀 祝各位全部BK友d仔女都入到心儀中學啦,唔駛7月10號四圍榺
‹ 上一主題|下一主題