用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 南豐綠茵offer
樓主: aprilmom
go

南豐綠茵offer [複製鏈接]

回覆:aprilmom 的帖子

我都係排2x, 申請上午班,惟收到信了....派下午班!

回覆:砂糖B 的帖子

一月大b! 當曰阿b表現一般,因為in果位老師講普通話,阿b都聽唔明,o哂咀,呆晒!不過可能佢係大b, 又肯叠下積木同玩形狀配对,所以有個下午offer

回覆:aprilmom 的帖子

有人同我一样,都算排得前,但都只派了下午班甚至waiting。所以好肯定非傳聞,絕非先到必得!

引用:Quote:原帖由+sakbbjaijai+於+13-10-06+發

原帖由 Michael_matthew 於 13-10-06 發表
真喺唔一定,我排頭十名,做哂所有指令,唯獨無笑容都未識講咪一樣下午offer😪

...
e ..我阿囝都係一样,circle time 有起身跳舞!做到所有指令,只係唔識直接應普通話老師問題(唔啱channel),但都有細聲答!

引用:我之前打過去問,老師都話冇全日班,要全日

原帖由 ironman17 於 13-10-07 發表
我之前打過去問,老師都話冇全日班,要全日班都要排一年,佢地話如果小朋一定要讀全日班的,都叫我唔好報名 ...
請問你排幾號?如何被通知要2nd interview?

回復 ngchuklam 的帖子

係呀! 朋友一樣number 2x, 但收到信係waiting

回覆:yongyuen76 的帖子

當日面試時,我情況同你一模一样呀,都係獲派下午班。

回覆:南豐綠茵offer

面試好講彩数,當日28/9 in ,一房有差唔多成9組同時in, 每組一張枱,每枱都好近。我in果個PTH全程無乜笑容,我囝好快做完砌形狀,無所事事,仲攞返d形狀過隔離枱入人地個形狀箱。隔離個广東話笑晒囗話佢叻,但要返自己個位噃! good luck to all!

‹ 上一主題|下一主題