用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 【KTS】2009年9月 P4 ge 靚媽請入黎
樓主: 小桃兒
go

【KTS】2009年9月 P4 ge 靚媽請入黎 [複製鏈接]

各位媽咪,
新年快樂 !!
祝各位靚媽虎年萬事如意, 笑口常開, 青春美麗, 老公, 仔女聽教聽話, 最重要係身體健康!!

祝各位小爺小姐們 學業進步, 聰明伶俐, 身體健康!!

祝各位老爺事業順景...今年賺多啲...身體健康!!

恭喜 ! 恭喜 !!
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

美菜子,

新年快樂!!
我呢度只係年三十晚夜晚同初一早上有啲雪...
之後就冇... 不過之前又成日落雨, 加上過年航班又多..
所以啲機就成日Delay ......BTW..你依家轉咗做婦產科 ??

原帖由 美菜子 於 10-2-16 08:56 發表
9s,

Hi, 你好嗎? 上海是否勁落大雪? 因有一 patient 生了 BB, 家人在上海飛机 delay, 陸路終斷咁話, 來不及香港睇她生產

Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

hs,
新年快樂.... 我祝你青春常注... 虎進金來 !!
我呢邊過年好像冇太大氣氛啦...... 可能呢道好多
外嚟打工嘅人... 個個都回鄉或出外渡歲啦 .....
不過我哋都有燒吓煙花..... 啲小朋友都好開心.....
其實我都好想返香港過年.... 但我家老爺唔想走.... 話想休息吓喎... 我哋只好留係度啦!!

原帖由 Huisys 於 10-2-17 15:34 發表
9s,

新年快樂呀!!!內地個過年氣氛係咪好過香港呀??
話時話你好似好耐冇返黎喇喎....反正上海咁凍,不如返黎香港行個round吖(好似候鳥咁.....要定期跟季節遷徙!!)

另外,我都祝各位身體健康,心想事成呀!!!

...

‹ 上一主題|下一主題