用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 SMC VS NPL 點揀
樓主: minnieevergreen
go

SMC VS NPL 點揀   [複製鏈接]

minnieevergreen 發表於 24-3-23 16:44
哈哈﹐看來我同你並不在同一頻道上。
其實真係唔係指你一個﹐同樣﹐路人既SO CALL 批評?意見? 並不會令我 ...

睇得出睇得出,你由赤堤果個po走到現在呢個po幾十版,睇到你性格好貫徹始終絕不會因為別人指這些叫‘’三心兩意‘’就自我檢討反省。

堅持係好事黎架 - 如果用在 啱 嘅地方 的話

周末咪講呢d啦,故事有進展我再來。happy weekend

PC9394 發表於 24-3-23 18:03
有得vs點都好過無得vs啩…

咁可以 有offer 但 即刻揀到 唔洗vs 的麻。咁唔係仲好咩?

minnieevergreen 發表於 24-3-26 17:42
你緊張﹐我都唔緊張我都係尋日先醒起可以用智方便﹐
發現自己LOG IN唔到﹐今晚先返去搵Password
...

智方便關聯左eSSPA系統,應該係用指模登入智方便就入到系統架喎,唔應該係PASSWORD喎

11月學校派啟動碼時你有冇ACTIVATE個ACCOUNT?

minnieevergreen 發表於 24-3-26 17:56
無呀當初一直最心儀既都係直資﹐
官津反而係阿女既後備方案﹐所以一直都懶懶閒無得閒理﹐
今晚返 ...
當時派個啟動碼好似係有時間,學校老師交帶要限期前activate而家先做未必得,anyway你搵到就試下得唔得,唔得就安心等電話。係你嘅就始終都係你嘅

故事終於完結,結局一如所料地“估佢唔到”。
P.s.想讚當初叫佢索性咪去spss嘅ching,真係先知,看透一切

Sing13 發表於 24-4-10 08:57
我用「趕上」是因為係我印象中,Spss 4+ 一般都是70%左右,有些年份能達到70%中,匯基多年都係6x%。(好多 ...

但要計埋UCCKE有IAL分薄叻考生,讓左半臂喎
‹ 上一主題|下一主題
發新帖 回覆
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊