用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 高幼vs.玫瑰崗vs.救恩 how would you choose?
樓主: BBQQmomi
go

高幼vs.玫瑰崗vs.救恩 how would you choose?   [複製鏈接]

回覆:BBQQmomi 的帖子

如果淨睇KG 配套環境揀玫瑰崗。長遠睇埋中小學聯系RC. 我揀後者。

回覆:florence.lau 的帖子

請問有冇其他現任高幼家長查證過校長或師呢?相信你們接觸他們機會較高,唔多唔少都有多啲資料。thanks!

回覆:smalltigerwly 的帖子

Smalltigerwly, 咁嘅情況,你重會唔會揀高幼呢?

其他現有高幼家長你地是否接收同一信息呢?謝謝。

回覆:gillgillkwok 的帖子

真相大白!咁大家係唔係最後揀高幼呢?

引用:其實我想知RC收貴學費係有咩特別?自己原先

原帖由 pekkle321 於 13-02-03 發表
其實我想知RC收貴學費係有咩特別?自己原先以為上高小有多優勢,但原來不是,所以要再想想!小兒讀緊LH都係 ...
RC學費咁貴又冇英普班主任,主要係俾到我地半龍校嘅暇想,可惜唔知有㡬真。原本幾喜歡RC不過要再考慮清楚。

引用:其實我想知RC收貴學費係有咩特別?自己原先

原帖由 pekkle321 於 13-02-03 發表
其實我想知RC收貴學費係有咩特別?自己原先以為上高小有多優勢,但原來不是,所以要再想想!小兒讀緊LH都係 ...
Pekkle321, 請問你傾向LH 定RC 呢?

‹ 上一主題|下一主題