用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3 ...
樓主: Bowiema
go

大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3 [複製鏈接]

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3

係邊度玩 禾刀有個
球喎 但未識點

yoga真係幾好, 之前玩過
初班4堂, 雖然玩到成身大
汗, 但真係正   
Jamesmama 寫道:
星期六早上玩左一堂yoga 同一堂健身球訓練, d月肌肉有d痛. 但今日已經唔痛啦  , 我努力左2星期, 星期六第一之次上磅, 嘩!好開心呀輕左2磅, 其實我以已經feel 到我瘦左, 因為d衫鬆左d. 我目標係6磅, 家下已2磅, 好快就達標啦.

Re: 大角咀天主教小學(海帆道) 家長會 - Part 3

唔該你   
小孩子的天空 寫道:
好問題.......我都沒有留意到.......

今年試下問下學校先........

[quote]
lam2hei 寫道:

有投訴   
[size=xx-large]小孩子的天空
點解我地無
每一年既全班全體
照架   
[/quote]

Ansonhei 寫道:
又走人

有機會一定
參予    [quote]
sandyaloha 寫道:
呼吸

eeeeeeeeee有問題喎~~
Jamesmama好少咁晏仲未
上黎喎    [quote]
jamesmama,

你去左邊樹呀???
哈哈   
我諗住問下你james仔
係咪又係一號開學呀

me too   
Bowiema,

你真係細心...
我都唔醒起要帶暑期作業,
[size=large]"閱讀約章"  
唔知呀囡做左未   

[quote]
Bowiema 寫道:
MLMaMa,

係bor, 果日我諗要帶暑期作業, 閱讀約章返去交ga......
[/quote]

邊有   
jamesmama,

咁我試下企係度打字la   

今日得我地兩個傾....
其他人...   

你都好愛
煮野食喎
jamesbaba下星期一生日,    

預先送上美食:

冇得食都睇下..   

我個女就參加過
芭蕾舞, 書畫班, 口風琴   
bowiema,

adrian就好la..
小二就全學期都參加小型網球,
我囡囡小一開始到小二,
都抽唔到學小型網球,
之前有人送左塊小孩用球拍比佢,
屋企附近又有球場,
可以係學校學就好la   

我可能會返去
一陣, 跟住返
Bowiema 寫道:
[size=large]Good Morning....  

Jamesmama,
你今日要努力啦......好期待下一科同你一齊返學呀!!

甘9月1日有無人請咗假, 可以一齊食早餐呢?  

你有無
msn
[size=x-large]早晨!

你依家都
有la   
Bowiema 寫道:
Ansonhei,

你既MSN------我都要啊.....

今日, 你地唔駛
咁喎~~橫惦jamesmam今日
都唔得行   
哈哈!! 仲有我呀

咁認真, 係一個
好開始   
LOOLOO 寫道:
[size=small]Morning !
Gordon 都準備好, 今早7點鐘已起床, 他說好緊張. 因我地是新仔嘛 !
[quote]
明天是暑假最後一天了....
are you ready.....
oh!!

Back to school again     
[/quote]

[size=x-large]早晨!新學年終於開始左勒......大大細細都要俾心機呀......     

hi, mona,

welcome to join us       

你同囡囡
準備好未ar    [quote]

你唸書ar       
[size=medium]做媽媽的, 很想要一個自律的孩子, 孩子可以自己照顧自己, 做任何事可題起精神, 包括進餐, 學習, 日常生活等等. 孩子呀, 你可時會真正長大呢?

你應該係我地小朋友既
校友   
Bowiema

要呀, 不過我係特別嘉賓 [quote]
Bowiema 寫道:
各位姊妹,

我地今年多咗好多朋友仔加入, 我地駛唔駛做個list呢?  
[/quote]

[size=xx-large]各位早晨ar))))))))))))))   
Bowiema 寫道:
1. Ansonhei / BoBo / 3A
2. Sandylaoha / Vincent / 3B
3. Bowiema / Adrian / 3D
4. lam2hei / Nadia / 3D
5. 小孩子的天空 / Eric / 3E
6. MLMaMa / Marco / 2B
7. julianama / 囡 / 1A
8. 甘夫人 / 仔 / 1C
9. ngyy123 / Natalie / 1C
10. monalyne / 華華 / 1C
11. chungchungmummy / chungchung / 1D
12. Peanuts / 嘉嘉 / 1D
13. LOOLOO / Gordon / 1E
14. Charlotteho / Charlotte / 1E
15. AgnesMom / Agnes / 1A

特別嘉賓
Jamesmama / James / P3

:cry:  :cry: 快d過麻呢個
禮拜    咁...

我地又
放假la    [quote]
jamesma,
真係好溫馨
‹ 上一主題|下一主題