用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 劍鳴幼稚園 K3 家長, 請問甲部派到心儀學校嗎?
樓主: alwaysbear
go

K3 家長, 請問甲部派到心儀學校嗎? [複製鏈接]

K3 家長, 請問甲部派到心儀學校嗎? 想問下派到津小/官小多唔多?
   0    0    0    0

03brian,恭喜你個小朋友!我個小朋友(男)都係讀KM, 我見學校貼出來個LIST好多派LS. 我都希望阿仔派LS...但係DADDY不是OLD BOY..機會好低...同埋唔係天主教徙..可唔可以提點吓甲部係ONLY LS..定可以填多間??? 多謝晒!

Safarimama, 恭喜你個女抽到協恩! 唔知其他家長又點...好想快d 知道08-09年派校結果!

Thanks for yr reply...not 41 net la...
Is the "Profile" needed?? Some of the primary school didn't review the profile. Is the chance low for just 15 marks? I didn't have much luck for the lucky-draw!!

Thank you very much! your info is very helpful
‹ 上一主題|下一主題