用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 2012/13 YORK PN 大召集
go

2012/13 YORK PN 大召集 [複製鏈接]

回覆:2012/13 YORK PN 大召集

我囡讀PM, 住TKO, 諗住坐單程校車。請問有冇人住TKO打算坐校車,會坐單程或來回呢?

我住TKO,囡囡返PN PM諗住婆婆工人帶返學,放學搭校車。但2歲人仔搭校車真的不怕嗎?

引用:Hi,+我會join試撘,亦會搭雙程,不過仔仔係p

原帖由 kartimmi 於 12-04-30 發表
Hi, 我會join試撘,亦會搭雙程,不過仔仔係pm班,唔知有冇同學仔係度?

我有join fb個group架,大家一齊傾 ...
hi,我囡都係讀PN pm。

引用:Hi,+我會join試撘,亦會搭雙程,不過仔仔係p

原帖由 kartimmi 於 12-04-30 發表
Hi, 我會join試撘,亦會搭雙程,不過仔仔係pm班,唔知有冇同學仔係度?

我有join fb個group架,大家一齊傾 ...
請問fb個group係邊度搵到?

引用:你可以係fb+search+"York+English+&+Chines

原帖由 fatfatmon 於 12-05-01 發表
你可以係fb search "York English & Chinese Kindergarten"
Thanks

搵到啦!但係咪冇2012 PN 個group 係入面呀?

回覆:Evanmummy 的帖子

My daughter is PND pm class

‹ 上一主題|下一主題