用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 TomLee Junior Music Course
樓主: tpandbc
go

TomLee Junior Music Course [複製鏈接]

tpandbc,

排左咁耐,不如報讀,如果到時唔鐘意咪停咯,反正係4堂交1次錢.
我囡囡剛讀完BOOK 2,而家BOOK 3.我囡囡麻麻地鐘意彈琴,上JMC d進度唔係快,我咪由得佢咯.
除左彈琴,仲有唱歌,聽音,音樂分享部份.

原文章由 tpandbc 於 08-5-28 13:20 發表
TomLee 通知收囝囝讀 Junior Music Course, 為期2年, 有冇家長可以比下意見?

cindytam,

3歲上music wonderland.
4歲開始上JMC.
我囡囡個時等左1年有多先入到music wonderland.所以你小朋友報,而家報就會等JMC.

原文章由 cindytam 於 08-6-20 09:54 發表
Are there any age requirement for the Music wonderland & JMC class? My boy love music too. He is 3 years old now. Which class is more suitable for him? Pls advise. Thanks.

LittleRegina,

鑽石山附近,要去到Megabox咯.
你囡囡4歲,你報左名排JMC未呀?當年我囡囡報MW,等左差不多一年,眨下眼,MW已經讀完,差幾個月就完成JMC.

原帖由 LittleRegina 於 09-1-15 17:25 發表
請問鑽石山附近有沒有JMC?我女女差不多4歲了,現在開始學會不會太遲?

淺草小町,

我囡囡之前上TKO的MW是Miss Ng教,不過我唔知係唔係annie,MW基本上係小朋友玩下,未到彈琴,囡囡上miss ng堂好開心.

原帖由 淺草小町 於 09-1-16 09:40 發表
請問大家有無人跟ms annie ng - TKO 上課? 佢好唔好?要交學費,請回應, 謝謝!!! 

LittleRegina,

我囡囡唔係megabox上,我唔知邊個老師好d.
JMC是聽音+彈電子琴+唱歌,唔同一般只學彈琴.而且,上JMC可以同時sign up Tom Lee彈琴,上JMC+彈琴,彈琴有discount.

原帖由 LittleRegina 於 09-1-16 10:01 發表
fyeung, many thanks!

我想再問Mega Box 哪位老師比較好?另外,我又想俾女女學綱琴,4歲是否適合開始?麻煩比D意見,非常謝謝!
‹ 上一主題|下一主題