用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 K1 NE am 班請進
樓主: primrose_bb
go

K1 NE am 班請進 [複製鏈接]

Hi,各位媽咪
我亞囝都係讀NE class. 佢叫做權權(Lincoln)啞. 多多指教!!!我問佢有關學校的東西佢都唔多show我ge........只係講"好開心ar", "好開心ar". 真係唔知有幾開心le....

317716,
me 2.
I haven't received any call from Ms. Chan also.  Actually, I want to know his school life.  But if you call Ms Chan, she'll tell you more. My son is passive. She is attentive to his studies.

吓..., 原來不知不覺下星期三就係去school picnic啦! 亞囝到時唔知會不會介紹同學仔比我識呢?!....佢有時都講Celine/Cecilia/Issac/Jasmine/twin/2 Issac/bottle/Peter/Angelica/Anson/Brian/yanyan..........

primrose_bb:
亞囝昨晚(before sleeping), 突然之間同我講:亞Jasmine佢返咗離嗱......佢仲話, 佢病好番law.....(好攪笑)
學校旅行: 好好玩的, 係佢地....  常常在旅遊車傾亞傾亞, 又唱下歌仔咁.  時間比較短了一點.Hope Jasmine can join it next time la.
旅行的時候, 我仲見到Miss Heidi, 仲同佢傾下亞囝的嘢, 點知又會resign的.....亞囝好中意佢嫁.

Congratulations!!!Such a good news.  
Jasmine要做"家姐"啦!!我亞囝有一次(last month)同我說:你好肥喎....,係唔係有BB呵?又突然說: Jasmine的媽咪有BB law......好攪笑.
呢間學校,可能真係有佢一些辦法, 令小朋友"鍾意"返學. 天寒地凍, 亞囝又會起都身, 我地係頭一個站ar..(6:55am wake up law) But he's naughty compared as before.
NE classmates/mami 祝身體健康, 仔女聽教聽話, 工作順利!

hello,
how's the school picnic?  Is it great?
我病了,黛娣

太好啦!!!!
‹ 上一主題|下一主題