用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 太古小學
go

太古小學 [複製鏈接]

即時打電話問!即日約見!即收!當日連我有3家人IN,只有我即收!

SCKnight  恭喜!  發表於 12-6-25 21:26

我都是誇區!in22/6即是收!

回復 fan369 的帖子

多謝先!妳派左那間呀!可分享嗎!妳試下打電話問!當有誠意問!如有人放棄!我可等候補嗎!

柴灣天主教明德,!我個女班主任同課餘4個老師,勁話差差差..............!其實我是想聖心的,因為她是半日制!叩門唯獨都是她!我知冇望!所以咁遲叩太古,(冇得選)但我一直唔會係我個女面前講那間好那間差!,我只會講每間教學模式唔同,亦有好學生亦有唔好學生!最重要是自己,讀書是為自己而讀,不是為學校而讀.其實滬江都收左亞女,兩者所有身邊的人,都叫我選滬江,現在還未註冊、因註冊證未能取回到,(3/7)多數選太古亞女話喜歡這間!

回復 musickwong 的帖子

對!妳們所講都是!小女本身是活動式吹谷型,(太古就是活動式吹谷型)可能太古出來的小朋友禮儀比較野性些!(如有形容有誤,請莫見怪,斗正更改)滬江是全統嚴厲式吹谷型(滬江小朋友禮儀比詩文)

回復 theodora 的帖子

誇區!叩門!好多人很派到滬江!但亦有人,怕了牠(滬江)轉了校!嚴厲式的吹谷!田鴨式壓力!正如基灣一樣,85不夠好!90!未達到95!會更好!100!是應該的.(我C6是基灣畢業生,我將基灣填表時,填在第11志願因為我唔鍾意)
‹ 上一主題|下一主題