用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 維多利亞幼稚園
樓主: DaddyMum
go

維多利亞幼稚園 [複製鏈接]

Re: 維多利亞幼稚園

你想揀乜LOCATION?
DaddyMum 寫道:
Hi Esmehouse & Chubby,

I only applied Victoria, but still not received their confirmation letter! If my application is failed, do you think it is too late to apply SPC, or any other good choice I can try?

Daddymum
我是藍的
錯錯錯
我是男的

DaddyMum,

好多幼稚園截左喇.
打電話問問啦!!!
玫瑰崗截左未爆哂未?

天主教聖猶達?

一定要留意聖保祿喇,就報得喇.

囡囡in 多幾間當去冒險樂園玩o羅!
我是藍的
錯錯錯
我是男的

quote]
irhk 寫道:
OO記 寫道:
一定要留意聖保祿喇,就報得喇.

聖保祿好似已經截咗止報名!?

另外,請問一下:對 杏花村嘅 上書房 下午雙語班 同 銅鑼灣嘅 維多利亞 下午雙語班 有否意見可提供參考比較比較?謝謝!
[/quote]

係喎,都截埋添. 所以呢,報多幾間定d. 不過我諗VIC收左佢個女啦.

(1)邊間就腳d?
(2)上書房個校長有冇話出年match唔match到學卷?
(3)如付擔得起,我自己會揀VIC
我是藍的
錯錯錯
我是男的

DaddyMum 寫道:
OO記:

Thanks for your feedback!
Do you know whether SPC = St. Paul's Kindergarten = SPK ???

大家旨既 SPC = 聖保羅堂幼稚園;

SPK = 聖保祿幼稚園
我是藍的
錯錯錯
我是男的
‹ 上一主題|下一主題