用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會青山聖彼得堂兆麟苑幼稚園 兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫
樓主: SHRILEY
go

兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫 [複製鏈接]

Re: 兆麟聖彼得堂 06 k1入來傾下丫

各位媽媽: 想問下你們有沒有申請學費減免?  我收到信, 但唔批, 所以我想上訴! 我個朋友個家庭收入多過我都批左, 都唔知好唔好上訴!!! 如果要上訴, 信內又係點寫呢?  如有資料請提供一下, 謝謝!!!   
My blog

Good morning all mami,

我果仔就好d啦, 佢昨晚同我講, 明日會去野餐, 要帶風爭同吹泡泡, 我估老師係帶佢地成班去學校個草地玩, 所以通知小朋友返到屋企同家長講明天要帶咩回校, 但夜晚晚, 咩到搵到風爭, 所以我都冇準備冇帶返學, 只係帶左吹泡泡!
My blog

各位bk媽媽, 明天旅行大家準備所需物品未呀?  不如分享下要帶d咩東西呀?

我地帶埋麻麻爺爺都有3個大人, 食物重未預備整呀, 點算呢!!  

另外想問是否一家要著冬季運動衫, 我怕仔仔玩到熱, 想著夏天唔知得唔得??
My blog

Hi Hivy, sorry 呀, 我一直太忙啦, 唔記多謝你送左封聖誕咭比我仔仔朗朗, 我忙到忘記左回番比你, 多謝你同嵐嵐! 我仔仔好多時都有提起你個女女個名!  所以在此祝你同嵐嵐Merry Christmas & Happy New Year!   
My blog

Hello, 各位媽媽好嗎?  我好耐冇上黎啦!  估唔到呢度好熱鬧BO!  

頭先得閒睇左學校個website 有新相upload左, 我見到我個仔仔朗朗上鏡呀, 佢係K1觀課 - 學校排隊果張!

下個星期家長日我又唔得閒去啦, 公司又請唔到假!

My blog

hivy: 頭先幫朗朗簽功課薄. 發現嵐嵐本線條練習薄放錯左入朗朗書包, 我問朗朗點解? 佢話應該係嘉嵐放錯左! 我叫左朗朗明天返學時會同番老師講! 原來佢地應該一齊坐
My blog
‹ 上一主題|下一主題