用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 ST. CAT. & KENTVILLE INTERVIEW
樓主: BB豬MUMMY
go

ST. CAT. & KENTVILLE INTERVIEW [複製鏈接]

醒目開學勳章

今朝 in 左
其實早d去都得 ..
我成日記住係 in 10點
點知去到門口拎張野出黎睇係 in 11am

我都係 9點9照入去 ..
佢又比我照 in wor ..

d question 同尋日一模一樣 ...

group playing 果度我覺得佢地一間房同時間太多小朋友, 4tables,每台 4個 ..
小朋友好易受其他小朋友影響 ...
老師又無 lead 佢地點玩
我個女玩左3mins度已經話玩完., 要去第2張台玩 ..
坐隔離果個男仔直頭起左身行左去隔離張台

同埋大家留意小朋友坐底後大人儘快揀佢後面既位坐 ..
我就遲左坐底 .. 甘要坐係離小朋友4-5個身位 ..
小朋友有乜野我唔可以第1時間comfort 佢 ..
同佢講野又因果度都好多人, 都幾嘈, 又不能太大聲 ..

d 老師都幾nice ..
我等in 時見有個男仔in 緊. 我唸佢係細b, 因重好 bb
老師都好有心機問佢野, 等佢答 ..

醒目開學勳章

我around 9:50去到, 我見人地拎住既都係 10:15多 ..

我地 11am 都比入 ..
不過入到去登記時比miss 話左句 "你地 11am 架wor"

但都比 我地 in

原帖由 evabbq 於 09-11-7 13:24 發表
請問可以提前幾多時間入去等 in?

醒目開學勳章

咪用黎test你個小朋友有無禮貌識唔識講多謝 lor

原帖由 SuperMimi 於 09-11-9 14:38 發表
I have interviewed this morning (my BB is also small BB- Dec07). Is all BB have the sticker? just the gift or any meaning?

醒目開學勳章

9號已經完左喇 ~

原帖由 dulldull 於 09-11-10 17:42 發表
hi

請問知唔知St. cat interview到幾時呢? 是否已經完哂啦? 本來我個女in 9 號架, 但佢病左, 到今日都病病地, 所以想知佢地in到幾時囉...  thanks

醒目開學勳章

我小朋友係大女, last sat in 時group play 無人問野wor

原帖由 IvyKBB 於 09-11-11 19:49 發表
Hi all,

Would like to know if the teachers only ask big boy/girl (pink form) in the part 1( group interview) ? my bb is small bb ( green form) & the teacher just write down something in the form but  ...
‹ 上一主題|下一主題