用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 York新開的國際班
樓主: fafa_yim
go

York新開的國際班 [複製鏈接]

醒目開學勳章

我諗york 有人在bk 睇住的, 見群情激動, 點都要開返個talk去解釋返, 起碼大家得個知字, 而唔係單單一封信叫人比錢就算。

醒目開學勳章

原帖由 babycreamy 於 10-3-10 14:24 發表
我想問你地幾時註冊? 因seminar 在3/19, 都過哂註冊日子. 點都要決定轉唔轉先啦, 係咪??
無錯, 係已經過左註冊日期, 我的註冊日期是今個星期6, 所以點都要決定轉唔轉先, 而要face to face 問清楚, 一定要在註冊前問好, 即如果是下午register, 最好早少少去到。

打完電話問york, 基本上都已經知道係點, 所以都心裡有數係咪會轉國際班, 只係想知更多information, 3個小時分配時間etc, 所以我會去聽個briefing。

醒目開學勳章

原帖由 Jeco 於 10-4-26 09:46 發表

唔會! 我記得登記時聽到有家長問職員時, 職員係答上午班3班, 下午班3班架! 但估唔到將原本既上午班會取錄返國際班既下午班~.~’, 你原先係上午or下午架? 其實封信寫左 “….國際班的學額有限, 學位競爭激烈, 貴子 ...
我仲未收到信..係咪即係唔得呢....

醒目開學勳章

其實我真係唔太知收生準則係咩...會唔會interview時揀英文in會有著數呢....

醒目開學勳章

我b都係waitiing, 一開始都爭扎左好耐應唔應該apply國際班, 宜家留在主流班, 仲唔駛煩, 求位信都慳返。
‹ 上一主題|下一主題