用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York PN Class
go

York PN Class [複製鏈接]

my gal is small b and just received the offering letter yesterday, but only PN PM class

giantkid,

no worry, 我囡囡嗰日表現好差, 係咁多次interview之中最差, 老師問佢"杯" "包"等點飲點食都唔做, 又唔肯出聲, 係到走講"bye" , 之後仲跌埋落地, 不過就冇cry 又自走起返身, 我哋諗住實唔收, 不過依家又有pm offer, 但唔知讀唔讀好, 因為都幾費, & 唔係am / whole day, 我相信大家今日都會收到信, 加油

原帖由 giantkid 於 11-5-8 23:25 發表

我都係4月29日interview,依家等緊result。唉,不過睇怕都無行,因為我信佢封信話只可以一個家長入去interview,咪叫老公唔駛出現(因為佢真係好忙,唔係點請到假),點知,去到個個都係爸爸媽媽一齊,仲入埋去interview room,淨係呢 ...

回覆 18# giantkid 的文章

sorry ar, 答錯咀添, 我收到offer 係think, 祝你好運, 我有朋友個囡讀咗york, 我覺得york 都好好呀
‹ 上一主題|下一主題