用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 聖嘉勒v.s.救恩v.s.聖心私小都要比$$,點樣好??? ...
go

聖嘉勒v.s.救恩v.s.聖心私小都要比$$,點樣好??? [複製鏈接]

聖嘉勒v.s.救恩v.s.聖心私小都要比$$,點樣好???
本來一心想讀SC,點之又話突然間轉校長??
救恩就中文學校,
聖心就半日,加上遠左少少.
   0    0    0    0
:pint: :hammer: :sm: :wave: :lalala: :mrgreen: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party: :verycold:

依家有兩間都收,一間救恩,一間聖嘉勒,聖心等後補.
你話讀邊間好?
因sc突然轉校長,我個心都突然間轉到六神無主.
想入個間又未有下聞.
都唔知點好.
因要交學費啦!
:pint: :hammer: :sm: :wave: :lalala: :mrgreen: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party: :verycold:

咁多位家長:

請問如果你有個女,升小一,你地會點選比呀女讀??
有四間,1.sh am,2.sh pm, 3.sc ,4. 救恩
請盡快提供寶貴意件,因要比$$$$啦

但我見今年救恩派位都好好,有71人英中,21人中中,
想問下漢華,香港真光,樂善堂梁銶居,香港仔呂明才,聖士提反堂,金文泰,培橋,嶺南,靚次伯.......
邊d係brand3學校

原帖由 jw3818 於 09-7-8 19:47 發表
我新來架, 我現有兩個女讀緊SC, 其實講來講去,好唔好你地講緊個人意見, 有冇實在D架?
例如: 每年升band 1 人數? 升邊間?
呢D科學D, 我都擔心我每年比緊學費,但到時去唔到好的中學,咁就慘. 我哥個仔讀救恩,年年比學 ...

‹ 上一主題|下一主題