用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 優才(楊殷有娣)書院 優才有無人收到offer
樓主: jennycheung928
go

優才有無人收到offer   [複製鏈接]

回覆:mrspopeye 的帖子

我都預咗係官腔答覆,所以都冇去問戴副校,聽完就走

回覆:mrspopeye 的帖子

我覺得邊有call二三佰人去second in,起碼呢度同喺講座度都聽到好多人未收call,如果佢真係in哂所有first wait之後再call waiting嘅,我接受,講真,其實佢係咪想搵家長造勢㗎?

回覆:teamfaith 的帖子

我都同意優才嘅老師俾我一種好用心教學,唔係死咕咕果種,但我覺得都應該俾咗first wait嘅小朋友再interview哂先。講真,佢話會有special arrangment俾果啲冇聽講座嘅waiting家長,who knows?或者學校將我哋上堂時派嘅notes俾佢地就當上咗呢!

回覆:RSZ 的帖子

其實依家都好難求証係咪有waiting嘅得到offer,因為事件鬧得熱哄哄,佢哋都唔會走出嚟認,但我只係覺得學校應該話俾我哋first wait嘅究竟有冇得2nd in同幾時囉。

回覆:applemm 的帖子

你講得冇錯,我本來係最鍾意優才嘅,就算冇校車,我都仍一心等2nd in,身邊親戚朋友都話優才係一間好識marketing嘅學校,成績並非出眾,但我都冇理,我依家實在好失望。

回覆:Kenny08 的帖子

依家我最嬲係我以為上咗十堂後就有得2nd in,但原來要求位信同update嘅優先in ,仲要連waiting嘅都先過我

回覆:320BeBe 的帖子

我覺得唔係我哋冇誠意讀,而係學校冇誠意收我哋,但又要我哋繼續上堂幫佢造勢

‹ 上一主題|下一主題