用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 博士山(香港)國際幼稚園 有人話boxhilk 好hea.唔值感貴,想問下讀緊既媽媽 ...
樓主: lukheiching
go

有人話boxhilk 好hea.唔值感貴,想問下讀緊既媽媽 [複製鏈接]

引用:佢哋今次Openday好似有啲呢hea,+但今日inte

原帖由 calvinlinda 於 14-11-12 發表
佢哋今次Openday好似有啲呢hea, 但今日interview完, 覺得BH是一間不錯的學校. 唔同小朋友都有唔同發展進度, ...
Hello dear jm,其問可否分享下interview過程和內容嗎?因為我仔係細b,唻緊1月21號會去interview,但我英文只屬普通,不算太好,所以好緊張,希望了解多d詳情,有心理準備

引用:我仔今年K1+Boxhill+(+Fo+Tan+),+我個人覺

原帖由 Barbarla 於 14-07-26 發表
我仔今年K1 Boxhill ( Fo Tan ), 我個人覺得滿意, 因為..😁自己英文唔太好, 所以係屋企無咩同佢講英 ...
請問你英文不太好,咁係你自己去interview嗎?我英文都只係普通,驚到時口唖唖,會好多問題嗎?

引用:佢哋今次Openday好似有啲呢hea,+但今日inte

原帖由 calvinlinda 於 14-11-12 發表
佢哋今次Openday好似有啲呢hea, 但今日interview完, 覺得BH是一間不錯的學校. 唔同小朋友都有唔同發展進度, ...
請問會好多問題嗎?

引用:In+家長多過小朋友。teacher+will+ask+if+t

原帖由 貝珠 於 15-01-13 發表
In 家長多過小朋友。teacher will ask if the child know how to feed herself, does her have any friends ...
Tks

‹ 上一主題|下一主題