用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人後悔買左迪士尼美語世界??
go

有無人後悔買左迪士尼美語世界?? [複製鏈接]

0係我個囡6個月既時候到, 我就買左dwe, 我老公好支持, 因買之前我地consult過好多有呢套教材既friends, 亦都睇左好多有關幼兒教育既書.......我地有晒共識個sales上黎根本都唔駛點push我地, 我地自動自覺比錢........我地倆公婆都要返工, 日頭起碼有d有益既教材比個工人可以同亞囡玩, 好簡單只要不停播歌,1日1~2次dvd, 再加玩下個讀咭機..........晚上就同佢講故事......

我個囡宜家14個月, 已經好enjoy dwe d歌, 每次都會好開心亦會跟住d歌跳下舞, 又可以同佢玩dvd裡面d親子遊戲...好似pee-ka-boo......又好鍾睇書聽故事.......如果你攞起本disney story book佢會即刻爬/行過你到坐定定等你........

我地從來都冇後悔.......我亦好彩...我同我老公既理念一樣,所以我唔駛擔心佢唔鍾意......

不過如果你要買,就一定要用.....買左唔用就真係會後悔.....任何野都係咁

你咪咁衰啦, 你老公最於都ok啦, 又肯比錢.....你就放過佢啦

原文章由 SweetieBaby 於 07-8-8 00:48 發表
係度見到DWE member ge sharing( BB受惠中) ge 價值觀, 真係好感慨!
我當初我買時我老公又係勁反對, 又話反學反playgroup自已教俾人教大d先九百幾樣!我睬佢都傻!:tongue:
後尾仔仔有效果出, 個死佬咪俾張 ...
‹ 上一主題|下一主題