用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中華基督教會基法小學(油塘) 油塘基法嘉獎站- Part 4
go

油塘基法嘉獎站- Part 4 [複製鏈接]

醒目開學勳章

心情沉悶中開part 4
   1    0    0    0

醒目開學勳章

美心雙黃蓮蓉月餅卷一張

美心雙黃蓮蓉月餅卷一張, 現售$108, 可郵寄, 有興趣請PM.

http://forum.baby-kingdom.com/thread-3392757-1-1.html

醒目開學勳章

月餅券

1. 美心雙黃蓮蓉月餅券要1張, $120

2. 聖安娜雙黃蓮蓉月餅券要1張, $100

觀塘或中環MTR交收! 有興趣請PM我!
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... 26amp%3Btypeid%3D17

醒目開學勳章

原帖由 zoeywen 於 10-9-8 13:48 發表
我想問下係米有 rules 要跟 .....over 100 要開新 part ?

醒目開學勳章

借咗本天水圍12師奶, 我睇書啦

醒目開學勳章

美心, Haagen-Dazs月餅

美心冰皮四色彩月(共2張) : $100
美心冰皮七星伴月(共1張) : $110
美心雙黃蓮蓉(共1張) : $110
美心雙黃白蓮蓉(共4張) : $120
Haagen-Dazs玲瓏心意(共1張) : $130
Haagen-Dazs月滿心意(共1張) : $230
Haagen-Dazs七星伴月(共1張) : $330

最好可郵寄 or 九龍灣地鐵站交收, 有意請pm.

http://forum.baby-kingdom.com/thread-3393337-1-1.html

醒目開學勳章

各位我買到月餅啦, BK友平讓, 多謝

醒目開學勳章

Sara : check PM please.

醒目開學勳章

我訂咗星x, 亞仔要求訂, 我都話無咩時間睇報紙

原帖由 lkv945 於 10-9-8 17:22 發表
各位訂唔訂星島和明報好啊 比下意見::" />

醒目開學勳章

2.

我收工都六點, 返到來又要煮, 洗.
loklok去補習社可以嗎

原帖由 LOKLOK89 於 10-9-8 17:35 發表
想問妳們意見:
1.一份part -time job
2.九龍塘某大學temp jobs星期一-五9:00-5:30 & 星期六9-12:00.(20/9-5/11)

我應該去唔去面試第二份工作,因怕沒有時間回家教loklok做功課 ...

醒目開學勳章

各位早晨 !

今日係我囡best friend YanYan的生日

祝佢身體健康, 開開心心, 快高長大, 成績進步 !

Yanma : 我想同你講幾日啦, 我仲唔係好接受我囡己經8歲呢個事實

醒目開學勳章

kitty : 我未訂過, 不過亞仔要, 由佢啦, 都係 2.5元, 希望佢睇報紙

原帖由 kitty 於 10-9-8 21:21 發表
你之前有冇訂過架?係咪同出面買的一樣?

醒目開學勳章

而家又食緊M記早餐, 肥C我啦.

醒目開學勳章

Sara : 啱打電話俾你......, 你可否打俾我

醒目開學勳章

Sara : 呢排我腸胃唔多好, 成日好容易肚痛. 前二次食麥皮都"痾", 加上呢排6點幾起咗身我會再瞓返, 都無時間煮.

原帖由 sara11 於 10-9-9 10:10 發表
雪文,
你唔係食麥皮咩?唉!我呢排都不停咁肥、肥、肥!要節制下先得!

醒目開學勳章

魔鬼蛋糕 >> 係我仔鐘意食, 佢今年仲點名叫呢隻.

我都心大心細自己生日要天使定芒果脆脆, 天使上年得我同我媽鐘意食.

原帖由 yan02 於 10-9-9 10:24 發表
Thank you !

我都祝我女,生日快樂 ! 身體健康 !

時間真的過得很快, 都做人阿媽 8年啦 ...

昨晚吃左個魔鬼蛋糕  , 原來的小朋友不是很中意吃 ...

我女話的朱古力苦的 .... 下次都是買返雜果個的好 ... ...

醒目開學勳章

upup...
咁大個字你都睇唔到 ???

原帖由 雪文 於 10-9-9 10:27 發表
Sara : 啱打電話俾你......, 你可否打俾我

醒目開學勳章

Kitty : 我仔相反我又無咩感覺. 可能亞妹成日嗲我, 成日感到佢仲好細個.

月餅-我買好平, 我PM話你听.

原帖由 kitty 於 10-9-9 11:42 發表
原來你地兩個小朋友差幾日咋,
姨姨都祝yan妹妹生日快樂,身體健康!

雪文,
原來你也有呢個感覺呀,我都成日唔係好接受我的仔女咁大個,覺得時間好快!

...

醒目開學勳章

係呀.  而家我佬幾乎日日車我返工, 前日太攰, 我就叫佢到咗觀塘拎車時打電話叫醒我.

原帖由 kitty 於 10-9-9 11:44 發表
再訓返好易訓過龍,小心!

醒目開學勳章

, 我專等白色字, 點知又顯型啦.

等一陣, 轉頭call你

原帖由 sara11 於 10-9-9 12:21 發表
我無你電話號碼響度,你而家call 我again! Tks.
‹ 上一主題|下一主題