用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學家長站-part 49
樓主: 雪文
go

油塘小學家長站-part 49 [複製鏈接]

醒目開學勳章

慘了, 我仔俾老師打電話來投訴, 話開學心好散

醒目開學勳章

HI, 我返來啦

醒目開學勳章

yanma, 我仲放埋今個星期呀.  剛才打俾亞嬋, 叫佢揾腳日頭同我開枱, 不過佢話無腳, 我又無.

原文章由 yan02 於 08-2-26 15:28 發表
CC :
仲有幾天時間,好好想下,三思而后行,沒比自己將來后悔

醒目開學勳章

on phone...............

原文章由 come爸嘩 於 08-2-26 16:04 發表
雪: 一直都唔記得問你, 你home仲係咪同緊pccw固網電話??? 我張contract今年5月中到期, 要幾時打去cs同佢地講要cut單????

醒目開學勳章

3 person

原文章由 龍舌蘭 於 08-2-26 16:09 發表

仲有兩隻手
剛好四隻.

醒目開學勳章

cc, 我朋友決定咗去你公司重新開始啦.

醒目開學勳章

come : 你要打去 1000同佢講你要cut電話線, 叫佢俾cut form你.  咁你收到寄返俾佢哋, 就有人主動打電話俾你offer好好的價錢啦.

但而家可以有咩價, 我唔知. 你去自由報料收風.  我而家就為到 29元一個月, 一年合約.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-26 16:04 發表
雪: 一直都唔記得問你, 你home仲係咪同緊pccw固網電話??? 我張contract今年5月中到期, 要幾時打去cs同佢地講要cut單????

醒目開學勳章

唔係嘛.  希望你同事無事啦, 大家一場同事, 都希望佢無事.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-26 16:30 發表
雪: 我老細佢地仲未返呀, 唔知有無乜野事呢?!:( :( :( :( :(

醒目開學勳章

咁要打都得, 亞嬋同佢老公加我. 不過得三個人, 好似好手痕咁.

Yanma,星期五晚陪我開枱 !!!!

原文章由 雪文 於 08-2-26 16:27 發表
3 person

醒目開學勳章

你而家好打電話去啦. 佢要俾足三十天通知加.   同埋你都要時間俾佢寄俾你同你寄返俾你加.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-26 16:33 發表

我張單5月26日到期, 係咪要4月頭好打去架啦??? 我都想要你個plan呀...

醒目開學勳章

係呀, 唔好為咗面子, 問自己心個句. 起碼而家你個心唔舒服.

原文章由 多利是 於 08-2-26 16:45 發表
美人

yes, 認真唸唸...

無註冊, 有咩事, 仲可以重頭來過, 註左冊...成個局面都唔同晒, 反而比張紙綁住, 千其唔好一時意氣, 同人家睹氣, 三思三思...

...

醒目開學勳章

個D唔係徐褔記.

原文章由 come爸嘩 於 08-2-26 16:55 發表
oic, 我上惠州都有幫雪買過野, 乜d鳳梨酥好食架咩???????

醒目開學勳章

cc :局成先啦.係啦, 你陪我玩吓, 挨吓義氣, 係銀碼少D之嘛.

原文章由 ccbeauty 於 08-2-26 16:45 發表
雪, 若我果日冇嘢做, 我上你屋企觀戰吖??

醒目開學勳章

落街接仔女.

come ; 相收齊.
星期日唔去踏單車, 我仔唔會踏二輪的. 而且父母唔俾跟去.

錢慢慢啦, 今晚我俾account你同lan lan .

醒目開學勳章

搞錯咗, 成日諗住要你還錢

原文章由 龍舌蘭 於 08-2-26 17:03 發表

俾我作咩 ?

醒目開學勳章

咁快, 咁我煲飯啦. 今日我試吓好嬋咁煲咸雞飯, 希望唔好煮成粥.

原文章由 ccbeauty 於 08-2-26 17:32 發表
我走la, bye bye

醒目開學勳章

9點後仲打 ??  諗諗先.

原文章由 yan02 於 08-2-26 17:35 發表
雪 :
星期5 要晚上9點后得不得呀....9-12點囉我成7點先返到家呀 ,
COME :
我家現在都用PCCW, 6月30日到期,我都想轉,不過是轉返和記,因他有48任打IDD,不過到時PCCW平的比我,我都可以再用,我現在$55/月,有筍 ...

醒目開學勳章

咁得啦.  Yanma, 8點開始得唔得呀?

原文章由 ccbeauty 於 08-2-26 17:14 發表
冇所謂, 我試過同人唔打$, only 1杯drink tim

醒目開學勳章

fun : 唔急啦. 我老公話下次叫你來打麻雀, 人人開局前要夾好 16元俾你坐的士wor  4元就你自付.

come & CC & fun : 你哋都買咗好多汽水同雪條, 真係多謝晒. 我唔俾返錢你哋啦, 下次出來我再請返小朋友.

原文章由 funbabyhk 於 08-2-26 17:04 發表
雪雪,   
我都要俾 $70 你呀!   另外 come or cc >> 你地果日出左幾錢買冰條&汽水等, 計番錢後我要俾番幾多給你地?

[ 本文章最後由 雪文 於 08-2-26 17:44 編輯 ]

醒目開學勳章

剛才亞仔校車早到10min呀, 我去到lift口就見到佢想入來, 好彩.  下次都係叫佢自己上樓好啦.

我去煮飯啦.
‹ 上一主題|下一主題