用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 油塘小學加油站 - part 86
樓主: lky2008
go

油塘小學加油站 - part 86 [複製鏈接]

醒目開學勳章

我想知荅案呀 ???

原帖由 lky2008 於 09-1-15 11:24 發表

醒目開學勳章

有無人知呀 ?????

原帖由 雪文 於 09-1-15 11:27 發表
我想知荅案呀 ???

醒目開學勳章

唉.......

又呻下 ;

我女皮膚超差, 晚晚沖涼我同佢用朱油膏洗身, 又再搽cream.  睡覺前通常都會又叫痕, 又要再搽一次.  咁呢期考試我都怕佢返學會痕, 早上又同佢搽一次, 點知都係痕, 二日考試都係到一邊抓屁股 , 一邊考試.

醒目開學勳章

仲周身紅.

KY,我想問, 大個D係唔係會好D加, 因皮膚粗糙咗.

原帖由 lky2008 於 09-1-15 11:49 發表

呢幾日天氣真係好乾!我都周身抓啦!

醒目開學勳章

又有大量文件扔出來俾我做啦

醒目開學勳章

你同佢講修碎嘛

原帖由 come爸嘩 於 09-1-15 12:00 發表
我又諗緊剪唔剪頭髮好啦.....
仲有個幾week就過年, 我怕剪完又"齊輯輯"on居居咁

醒目開學勳章

亞仔好煩呀, 係咁要拆佢的生日禮物. 我都話明天俾拆, 任佢點玩咩都得加啦

醒目開學勳章

yanma今日帶仔去上環睇中醫呀, 佢仔超嚴重

原帖由 多利是 於 09-1-15 12:39 發表
我有幾個朋友重濕疹, 食左顧小培幾個月藥, 話好返好多, 起碼唔痕唔痛, 紅的消左d, 我都唸住去睇下佢~

http://hk.myblog.yahoo.com/kusiaobei
尖東麼地道62號永安廣場UG11號鋪
電話25246677
每日 11:30-7:30 (除11月 ...

醒目開學勳章

多多, 如你去睇, 報料呀.

請問紫雲膏係咩呀, 你哋知唔知 ?

原帖由 多利是 於 09-1-15 12:39 發表
我有幾個朋友重濕疹, 食左顧小培幾個月藥, 話好返好多, 起碼唔痕唔痛, 紅的消左d, 我都唸住去睇下佢~

http://hk.myblog.yahoo.com/kusiaobei
尖東麼地道62號永安廣場UG11號鋪
電話25246677
每日 11:30-7:30 (除11月 ...

醒目開學勳章

貴就唔貴.

唔該晒.

原帖由 多利是 於 09-1-15 13:51 發表
其實係食藥粉(綠茶素+螺旋藻), 3個月為1個療程, 1個月藥費約$270咁上下~ if 我去睇, 就返來報料啦~

紫雲膏, 係搽既, 都係話e濕疹, 我都有用過, but 我覺得唔 work

...

醒目開學勳章

我又開工啦.

原帖由 lky2008 於 09-1-15 14:09 發表
食飽,好眼瞓!

醒目開學勳章

多多 : 真係要同佬傾下, 二公婆要同一陣線, 唔係好難教仔.
我就話係老人家難大家協調, 但夫妻係一定要囉.

原帖由 多利是 於 09-1-15 14:55 發表
剛我佬打來問dkids考完試,洗5洗補習; 我話of course要啦! 跟著又問佢地琴日考數學識5識, 我話唔知呀!! (我嬲嬲地,我5比佢地上網,佢就寵容佢地玩internet game, 仲問我佢地識5識!!!)

阿囝玩internet games沉迷到咩都聽5到,叫佢食飯,仲頂 ...

醒目開學勳章

發生咩事 ??  有人放棄過高我的長老身份, 而去做新加入者 ??????

我今朝總于買到 1000 佳佳coupon啦, 謝恩呀.

醒目開學勳章

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

原帖由 lky2008 於 09-1-16 10:13 發表
Updated on 16.1.09

未報名的sisters,請睇睇:(你地想食咩呀?)

2月dinner:

a) 官塘大盛
b) hotpot

2/2 or 3/2(其中一晚)》》雪雪,stitch,fun fun,多多,KY, hoganma, ktma

蘭蘭:pending confirmation with honey
JERRYMA:遲D覆 ...

醒目開學勳章

講咗咩呀 ??

咁我要唔要又變身呀 ????

原帖由 stitch_katty 於 09-1-16 09:50 發表
ky: 我聽你講做左啦.....

醒目開學勳章

昨晚返去又好勞氣呀

二兄妹今日要考二科, 一D都無温過, 仲講大話, 搞到又俾我打打打打...........
今日罸考完試都無得睇電視, 玩電腦.

昨日又出咗我哋的生日no., 但我無買, 無咗 9500.-

醒目開學勳章

我都想講返俾 KY听, 那你睇我仔的表現, 點得呢 ?  我仔真係吹水唔抺嘴加.   

原帖由 龍舌蘭 於 09-1-16 10:22 發表
唉, 阿囡今日的試考完了, 唔知點呢 ? 今早佢自已話擔心唔識喎.... 昨天又唔溫, 講咩都冇用.
9:30就等放學嘍~~~

醒目開學勳章

唔啱, 估過

原帖由 mandy_lee 於 09-1-16 10:29 發表

ktma 是嗎 ?

醒目開學勳章

忘記荅, 係中咗 5個字, 有 9500.-

原帖由 funbabyhk 於 09-1-16 10:32 發表
你買複式

醒目開學勳章

唔係唔係, 呢組NO.無長期買

原帖由 funbabyhk 於 09-1-16 10:38 發表
唔係化    你好似長期買 ga, 偏偏今次唔記得續mouth:" />
‹ 上一主題|下一主題