用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有沒有人收到聖三一的信
樓主: DL00
go

有沒有人收到聖三一的信 [複製鏈接]

今日收到REJECT信!!!

我住葵涌, 12:45已收到信, 我個B in K1,
唉超唔開心, 連WAITING都無!!!

回覆 1# babycoming 的文章

亞B個日病左, 有D扭計, 唔係幾啋老師,
宜我同C6就因為學校MISS左我地而勁黑面....(之前D小朋友未IN完, 老師叫我地等一陣, 因為阿B咳, 我地唔敢企正課室門口等, 結果等左好耐再問老師話要排隊, 咁C6去排, 點知排到佢前一個, 又SKIP左C6, 話佢排錯隊...攪到我勁慶, 捉住個路過O既老師問,係咪要再排過隊, 結果有個家長睇唔過眼話應該俾我地先, 因為我地等左好耐, 之後老師睇我張FORM, 之後就同我地道歉話SKIP左我地......同時間C6見差唔多IN得就叫阿仔帶口罩, 但B唔肯仲坐落地下喊(佢唔LIKE C6幫佢帶), 結果老師問佢READY 未, 佢就答未, 結果又IN多個先到我地......
BB扭計, 爸爸媽媽黑面, 我都知兇多吉少, 但我真係好鍾意呢間學校......  

由於有兩班n1升上黎, 我以為只係收28人(一班)添!
祝你好運!babycoming加油呀!

回覆 1# EggEgg08 的文章

其實迦南收左, 亦交左留位費, 但我都係鍾意聖三一多d!!!

靈糧堂waiting(阿仔in哥日又係扭計仲訓地添).
其實我仲報左幾間k1, 但prefer阿仔讀全日, 所聖三一唔收真係好唔開心.
其實阿仔in左唔少k1, 一向表現唔差, 但去到我最心儀o既學校就黎料, 可能佢同呢d學校無緣份!

回覆 2# babycoming 的文章

babycoming,
請問你有無好o既全日k1推介?
我都要返工, 雖然有公公婆婆湊, 但仲有個細佬係屋企, 所以主力揀全日!
‹ 上一主題|下一主題