用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 蘇浙幼兒園家長會
go

蘇浙幼兒園家長會 [複製鏈接]

Re: 蘇浙幼兒園家長會

CHKWAN,

你唔使驚, 叫得你2nd interview 就多數會收.

我細仔考果時又你咩都唔識, 問佢野又走黎走去, 到而家25個月都未識講野, 不過可能係大仔係度讀緊k2, 所以in完第4日已經收到回覆收左佢2005年n1 am class.

tkma,

蘇浙一年到晚都收生架, 唔一定要提早申請, 不過因為kc好多人報名, 如果太遲去上午班就驚會冇位, 下午班多數都會冇問題

恭喜哂!!!

唔知會唔會同你個仔同班呢???

creamy

Sorry ar!! 因為好多野做而家先覆你.

我個細仔而家25個月大啦, 佢出年我比佢做"大仔", 所以讀n1 囉. 我都係住係北角架, 第日如果同班or同級, 都會有幾會見面架, 真係好!!

noelleung,

唔知今日聖誕聯歡會表演, 你有冇去睇呢.
今年懞查查 比人叫左去做家長義工, 嗌到而家失哂聲, 個頭好痛!!! 如果你有黎, 唔知你出去影相時, 見唔見有個著粉紅色衫既傻婆, 係度好黑人憎咁, 猛叫人"唔該坐低影相丫!!"(果個傻婆就係我啦!!!) >.<""     

noelleung,

我好明白架, 你地n1 既家長第一年, 第一次見到自己既小朋友表演, 一定係好開心好興奮架, 亂就一定會架啦, 加上今年學校唔知做咩唔開樓上d位比人影相, 搞到堆哂d人係樓下, 先會咁擠迫架姐.
因為今年係第一年, 我地k2既家長自動"呈英"出黎幫手, 所以好多野都未能做到好好, 希望吸取左呢次既經驗之後, 下年如果再有機會既, 可以做得好d啦.
我把聲好番好多啦, 多謝哂你.
happy new year!!!!!
‹ 上一主題|下一主題