用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Re: 油塘小學家長站 - part 26
樓主: 雪文
go

Re: 油塘小學家長站 - part 26 [複製鏈接]

Re: 油塘小學家長站 - part 26

今日咁靜ga, iloveoub4, 我地個德田兆強topic都吾知開吾開得成, 好似冇乜bk mami派到咁, 你睇 hermanpapa個油基topic幾旺塲, 有系有的吾底得   

雪文,

平時佢地冇咁好訓, 一同佢地温習睡魔就急call    , 我個仔試得多。

希望遲些多的德田家長上來發言一下, 睇下的功課系咪傳說中咁多, 好記得上年9月聽閒介會, 平田校長話: 我地系多功課, 但冇傳說中咁多。德田校長話: 多功課吾系呢間兆強, 系另一間兆強。 :evil:

我又上來叠咀, 出完post就閃, iloveyoub4, 你真系好叻, 咁証明就算你派吾到都會優先考慮你, 下次見面帶比我望下唔該,出年到我細妹lar。我咪整定左4份扣門profile,用吾到我好開心架, 我老公就話我多鬼魚law。 [quote]
iloveyoub4 寫道:
岩岩德田兆強打電話比我,
叫我

Good moring,  come 爸華 & Mandy,

我女對所有樂器都冇興趣, 点算。

佢試都吾肯試, 話如果得佢1個單對單冇其它小朋友就点都吾肯去。

Hello,

講開資優, 我朋友個仔医生叫佢驗, 特微, 講嘢超成熟, 佢今年得4歲, 近排一起去迪士尼, 我問佢叫咩名, 佢話關你咩事?
跟着我地影相, 隔小許位置有人影, 那人放了1個紙袋在地上, 佢竟然當人地個袋係波12碼咁踢到個袋飛起的嘢倒晒出來
跟住買汽水, 話點解得咁小種類選, 將的ice一手掃落地下。

還有很多不能盡錄, 因我寫嘢太慢, 你地可能走晒

-我都覺得佢無禮貌, 但佢亞媽都罵/打得好勁。
-重有佢唔駛温書, 但科科100分
雪文 寫道:
katiema,你朋友個仔 >> 似超無禮貌多d
‹ 上一主題|下一主題