用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 48網排位表-心急既過黎吹下水啦
樓主: iloveyoub4
go

48網排位表-心急既過黎吹下水啦 [複製鏈接]

Re: 48網排位表-心急既過黎吹下水啦

emonmama,
應該系咁,即塲填交會吾會急左的,填錯点算又冇得再攞份新架....得2天時間比我地,教统局就可以玩足4.5個月先有結果。
emonmama 寫道:
以我所知係20/21號去取form..兼交form....可以即場填完交...所以我哋收到封信入面有張sample form 填左到時照抄....如果我講錯左..請各位更正....

原來聖愛德華天主教,都有吾小家長選第一wor,排第3會吾會都有的危?好煩。Hoganmama,你排好未?

以下學校,边間排第三志願還有机會派到

1.聖若翰天主教
2.聖公會基顯(牛頭角)
3.聖公會基樂

hoganmama,

講你都吾信,我首5志願,只有3.4跟你調轉,其餘一樣,講真如果派吾到1-4,我會比個女讀1年私校。

我未走得,要等辦到報價,你幾點去?

你地8吾8到左右隔離填什麽?我望到的都是選平田/德田兆強和油基   

CTS,

請問你報了那間私校/直資,報了直資就冇得抽獎?我都是因為這原因考到了一間直資,但放棄了沒有去註冊 :cry:  :cry:

OIC, waiting list 都好大机會架, 6月2日派彩後就會大執位,祝大家好運,6月2日再上來報喜lar。
‹ 上一主題|下一主題