用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 VICTORIA 13/3 INTERVIEW
樓主: GAT
go

VICTORIA 13/3 INTERVIEW [複製鏈接]

醒目開學勳章

千祈唔好咁諗,我個女都無上維記PG,in時亦冇講嘢,不過就有乖乖坐好聽故事,又有跳舞,宜家都返緊PN!  (我唔識人亦非有$$人)

我覺得如果認為有上PG有着數,對於有上PG亦被取錄PN的小朋友不公平;至於有哥哥或姐姐讀緊嘅,我所知若果弟弟/妹妹in得唔好,係會有第二次機會嘅。

至於維記好唔好,我今年並冇幫阿女報考任何K1,咁你話呢?

希望你有好消息啦!

原帖由 cacanov06 於 10-3-26 10:45 發表

睇完你講到維記咁好, 我都好希望佢地可以收阿囝讀!  不過你阿囡係有上到PG, 入到PN機會當然會大好多!  而阿仔就無上, 同埋我仔IN 時又唔識講野, 我見其它女仔識好多字(英文單字), 所以我諗機會都好渺茫!

B ...

醒目開學勳章

唔係喎,我個女2歲,由炮台山站出口拖住慢慢行去HH都係10-15mins only

原帖由 yaulinda 於 10-4-10 10:28 發表
I am not sure if there is nanny bus from kowloon side to HH.
But HH is really quite far away from MTR (It's in the middle of Fortress Hill and Tin Hau).
Bus #118 from Hung Hum Tunnel arrives at Electr ...
‹ 上一主題|下一主題