用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 Band 1 A 派 Band 2A
樓主: kencecinata
go

Band 1 A 派 Band 2A [複製鏈接]

引用:我仔個好朋友(沙田區),係band+one尾,佢

原帖由 tracy668899 於 13-07-10 發表
我仔個好朋友(沙田區),係band one尾,佢好進取自行呂明才同林裘謀,大抽獎第一呂,第二林,第三至第六係 ...
其實咁填無問題呀!只要sure 是band 1 生就得!
派第七志願同派第三/四志願,都係心理上吾好過之麻。

引用:回復+moniquechoy+的帖子 我仔今次派第八

原帖由 奥脫福 於 13-07-10 發表
回復 moniquechoy 的帖子

我仔今次派第八志願,區內五大英中全軍盡墨(聖言、觀瑪、觀官、順天、蒙民偉)
未必是運氣差喎!
咁官塘區本區的band 1位根本吾夠,最hit 的放第二根本無位俾你。最後去咗第八跨區英文喎,運氣應該好好先真!

引用:回復+moniquechoy+的帖子 我仔今次派第八

原帖由 奥脫福 於 13-07-10 發表
回復 moniquechoy 的帖子

我仔今次派第八志願,區內五大英中全軍盡墨(聖言、觀瑪、觀官、順天、蒙民偉)
可以講下六七八填咩嗎?

我朋友兒子是band 2 都派第八跨區的聖文德,得五個位,我覺得都好好彩,起碼無碌落band 3!

引用:+本帖最後由+奥脫福+於+13-7-11+00:44+編輯

原帖由 奥脫福 於 13-07-11 發表
係呀,佢第一志願是就是聖若瑟。
跟住就係基考羅陳梁季X 寧二五邑呢幾間放第二都蚊水的band2 , 再然後是王湘華(將軍澳)和聖文德(黃大仙), 結果派第八的聖文德。
我吾覺得佢運氣差架,第一聖若瑟勁多人填,吾得吾出奇,跟住二至六無位俾到你,王湘華在將軍澳可能又較為多人揀,結果就落咗去第八,聖文德吾會差過佢填的二至六喎,咁佢的運氣應該算好好才對。

PS 佢第一時間去咗聖若瑟叩門了,但吾樂觀啦!

‹ 上一主題|下一主題