用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part III) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part III) [複製鏈接]

OH,完全明白晒 0的甘天真咁傻既野係呢個年紀先識做, 你要好好enjoy,蘇州過後無得笑:

原文章由 heiheikeikei 於 07-11-7 15:38 硐表
嗰個係mickey mouse 嘅paper mask, 佢係無咳就戴,戴到比我鬧要"鎖"起!!!

我做足防衛, 日日加粒康鈣C.

原文章由 heiheikeikei 於 07-11-7 15:40 硐表
L01,

雪房? 係就唔好冷親自己,要小心!

你咪話kk咁細個, 我隻仔都係咁上下.  話說佢好仲意黏膠布. 到伊家都係刮損少少都去黏, 若有卡通膠布就更不得了, 一日換幾次, 問你服未

原文章由 heiheikeikei 於 07-11-7 16:07 硐表
L01,

我初初一買返嚟, 佢就日日扮咳去拎mask 戴. 準時過乜......
真係唔鎖起, 要用就無晒!

Yes, 個銀包重傷

原文章由 rubyngan 於 07-11-7 17:06 硐表
L01

哈..我細女都係甘...無圖案既都貼得好快...
成日要買架...仲唔平加嘛...

KEC,
以為妳放洋中東, 尋找隱世醫術, 麥搞成甘, 吾怪得你好耐無開藥

原文章由 Cassey 於 07-11-7 17:12 硐表
無乜大礙...
係....少少...
崩崩裂裂...
跌跌爛爛...
甩甩漏漏...
彷彷彿彿...咁啫....

yummy, 美蔡子,

0的細佬專似埋晒0的了lung位, 成績大家一起上就好啦!!

原文章由 yummy 於 07-11-7 18:04 硐表
我個女兩樣都好, 基本上膠布同mask係佢既裝飾品.

吓!! KEC你講真架??!!

你伊家甩漏, 彷彿成點壓?? 感冒乎??

原文章由 oscarmama 於 07-11-7 17:19 硐表
kec

你未好晒呀?女人捱壞咗身體好難補得翻。你要多d休息先得。

del.....mmmm

[ 本文章最後由 Leona01 於 07-11-7 18:38 編輯 ]

KEC,

你講真架 伊家好返0的未??

原文章由 oscarmama 於 07-11-7 17:19 硐表
kec

你未好晒呀?女人捱壞咗身體好難補得翻。你要多d休息先得。

mp,

早晨呀!! 測驗期間, 呢度好靜呀!!!  大家努力呀!! 過埋今日仲有一科就搞掂, 可以去嘆啦.  朝住美麗既前景

原文章由 cheungmp 於 07-11-8 11:19 硐表
激氣.....攪左成朝....到依家先上到黎:tongue: :tongue:

小桃,

你扎花好靓呀!!  真係精神為之一振.  我愛花花

原文章由 小桃兒 於 07-11-8 12:31 硐表
各位靚媽~

咪喺,上得嚟都要講午安啦!

KEC,

真係幾擔心下.  要了解下點解佢會咁. 講清楚個後果俾佢知.  聽日仲有一科, 要加油!!!! 不要亂左陣腳. 努力!!!!

原文章由 rowenaanson 於 07-11-8 17:15 硐表
kec,

Anson 都有講,重係第一時间。話做到第六頁,cassey只係第一頁,重比老師話畫圖畫添。
我唸住今晚msn至話你知,驚你担心。

[ 本文章最後由 Leona01 於 07-11-8 17:45 編輯 ]

小桃,

哇!! 見到你朵花, 又有甘大抽鑽, 兩樣我都好中意呀!!

各位媽媽,
阿仔尋晚都玩到十一點, 好似太鬆左0的. 今日測后第一日返學, 祝各位仔仔女女, 精神百倍!!!

原文章由 小桃兒 於 07-11-12 12:16 硐表
rc,

無收花但有收鑽吖嘛,花會謝但係鑽會升值喎。  
唔好喊啦,最多送啲常開嘅花加勁閃嘅鑽比妳嘞!

...

恭喜美蔡子同osmama!!!

原文章由 yaumama 於 07-11-13 13:43 硐表
Oscar & Anson, 叻仔 !!!

恭喜!!

早晨呀!! 各位媽媽!: 我等緊朋友回郵, 未confirm 到19號呀!!!:-|

為左方便攞位, 係咪要 confirm 下人數

mp
sw
hhkk
9s
dm
jm
osmm
rn
ttmm
L01(待confirm)
kec
美菜子
rowenaanson(報定案,作感冒,可能失約架)
Total : 14人

原文章由 yummy 於 07-11-15 09:33 硐表
早晨呀各位!
小桃兒, 我等緊你份醒神早餐呀....

尋晚工人姐姐話有幾個P2同學仔d英文成績都低分左.
工人姐姐點知? 佢接送阿仔等校巴時8番來, 佢係我密探

...

小桃,

多謝你隻熊仔呀!! 精神晒!!!

原文章由 小桃兒 於 07-11-15 10:53 硐表
Yummy & 各位靚媽~

早晨呀!晏咗起身唔好意思,整唔切早餐,不如食個豐富啲嘅Brunch吖,請享用。

...

小桃,

0麥你甘激要換仔, 阿仔知道實眼淚漣漣.

原文章由 小桃兒 於 07-11-15 11:04 硐表
cm,

我都想換仔呀!!!!  

果然係隔離飯餸香.  香一陣會回頭既.  唔擔心

原文章由 小桃兒 於 07-11-15 11:29 硐表
Leona,

阿仔實眼淚漣漣 >> no ar. He says he wants to be another bk mami's son these two days. He thinks she will love him more if he is her son.

Me >> heart broken

我要再觀望一下, 佢係忙人, 今次來港係過境性質, 我係應承stand by佢相聚在先.  我已經貓左告訴佢果晚想同另一班friend都聚下.  佢果晚到港, 佢覆左個好猛爭既貓俾我. 我同佢講有關接機既事佢都唔覆我

原文章由 小桃兒 於 07-11-15 11:33 硐表
Leona,

If your friend could not go to the ladies night, will u go or not? If you don't go, their bill will be yours wor.

[quote]原文章由 Leona01 於 07-11-15 09:42 硐表 http://forum.baby-kingdom ...

小桃,  你順勢叫佢買間大宅過你呀嘛.

原文章由 小桃兒 於 07-11-15 11:39 硐表
My son urges me to write more and more in BK forum by examining my 國民生產value everyday. He said he does not want to live in 別墅, he wants to move to 大宅.
‹ 上一主題|下一主題