用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 蘇浙小學(全日) 有沒有北角蘇浙小學的家長??
樓主: wongnysw
go

有沒有北角蘇浙小學的家長?? [複製鏈接]

回覆 30# ysmhkg 的文章

各位媽咪,
我個仔極度野蚊,正常變象腳(1粒炸),有時狀態唔好會發燒tim
你地試下去薬房買cheap cheap花露水溝水用,比例一半(我冇溝),效果幾好
中咗再搽都得,所以佢日日都袋住.

回覆 148# ysmhkg 的文章

請問你女兒是否p3?
小兒今年p3,他說班主任是全校最兇的,只好笑說:雖然兇但會是最疼錫你們的老師,加上漸進高年班,有很多陋習雖要改進,大家一同努力.
現剛過廿天,我開始擔心起來,希望可與你位分享.
有空PM我

回覆 1# winniecarson 的文章

今日應該係頭十名領獎

yes
遲d仲有1次,通常係暑假或之前d學生會參加不同的比賽,於開學後交回學校,咁又會有得頒嫁

小兒現P3

回覆 1# GIPW 的文章

??ECA
P2可選擇中樂,小兒學二胡,是辛小紅音樂天地導師來學校教,我也是抱住試下的心態,因有興趣並不代表肯練習.
但不清楚有否古箏,詳情可問秘書Liza
提醒一下,P2開學收到表格,立即交回,好似中樂每班只得6人

回覆 1# CanKan 的文章

水 : 花露水 = 1 :1

回覆 4# GIPW 的文章

我記得主任話6 quota / class
‹ 上一主題|下一主題