用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 今天In左香兒啦!
go

今天In左香兒啦! [複製鏈接]

今天In左香兒啦!

今天In左香兒啦!好多人呀,有無都係今日in的朋友呀,大家有無信心呀? 我的女兒是3:20pm個輪.  

Re: 今天In左香兒啦!

vensusma,

你個小朋友幾多歲呀?是否第一次考?in完之後考試的老師有無同佢講其他野呀?

kawaidesu,
你的女兒現在多大呀?讀緊邊班(預備,初,中或高)?因為呀女就黎十歲啦,唔知考香兒的難度是否相對難D(比起細D的小朋友).

kawaidesu,
多謝你咁詳細的分享,呀女in個日,佢話除了考唱歌和聽音外,考官仲有問考生平日學甚麼,但就只是沒有問我個女,唔知係唔係我已經填左係報名表而唔問呢?但其他家長無理由唔填丫?
到最後,個考官問我個女Sun4p-6p有無野學,佢話會收我個女wo,當然要視乎最後有多少人合格,因為仲有好多輪in,我個女就話無野學(Sunday is family day麻,不嬲唔會安排課外活動),但要問清楚呀媽,個考官就話遲D會有職員打電話比媽媽。 咁同組其他的考生是否即時fail了?
我回家後查看香兒的網頁,發覺現在個段時間是(英皇道)中二班練習的,想請教如果無經過預備,初,中一就上中二會否很難呢?
謝謝!!

vensusma,
真係唔知收幾多人,淨係看見好多人in,in當日d考生大部分是小朋友,我個女叫做好大咁,怪怪地。好在後來原來是以相近年齡來分組,咁都好D。

"mud"會"叮"人嘅咩,呀女無講wo,小朋友首歌長極有限,"叮"人咁殘忍。
‹ 上一主題|下一主題