用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(幼稚園部) 2011年K1的媽咪,入黎傾下
樓主: winwinchu
go

2011年K1的媽咪,入黎傾下 [複製鏈接]

我囡囡都係0801架! 又係am主流, 有機會交流下!

原帖由 bibikids119 於 11-6-9 17:18 發表
我都嚟呢度報到先,仔仔0801,今日registered 主流am class !

回復 5# venus_mama08 的帖子

我囡囡而家都喺麗港城讀書, 你都住附近? 咁第日小朋友有機會一齊坐校車~~~

回復 1# venus_mama08 的帖子

I live in Lam Tin!

唔係呀! 我囡囡讀Think架, 不過佢係大女, 所以之前都讀過半年靈糧堂, 到9/2010就轉去Think讀.

之前無傾過唔緊要, 日後好多時間再交流

原帖由 venus_mama08 於 11-6-17 01:35 發表
如我冇記錯,妳女女應該讀靈糧堂,因之前考N1已同妳傾過,嘻嘻~~

請問有冇人知道, 如果學劵批咗, 係咪要通知學校同埋交文件? THANKS!

明白晒, thanks!

原帖由 lovelinda 於 11-6-30 13:18 發表
Remember to copy it before you give it to school......and you shall carefully keep your receipt that given by school......it is a must for you to take your voucher back...

我都未幫囡囡影, 之前見佢塊面有少少抓傷, 諗住好返去影, 點知前日塊面又比蚊咬, 紅咗, 希望快D散啦, 可以今個星期六影到相. 同埋我都諗住連學劵一齊交.

原帖由 lady_kaka 於 11-7-6 21:46 發表
岩岩今日先成功影到,打算遲d連埋學券一齊交返學校!::" />
‹ 上一主題|下一主題