用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 基督教聯合醫務協會幼兒學校 2014-2015年度入學申請
go

2014-2015年度入學申請 [複製鏈接]

2014-2015年度入學申請需知:
  • 入學申請表可到本網頁「表格下載」內下載,或到校索取;
  • 請務必填妥申請表上各項資料並貼上幼兒近照;
  • 需郵寄或親身交回申請表(放於大門口白色的信箱內);
  • 遞交申請表時需連同五個已填妥回郵地址、幼兒姓名及貼上$1.7郵票的回郵信封一併交回;
  • 截止日期為2013年9月21日

http://www.hkcschild.edu.hk/ucmsns/news_details.php?pkey=79

0    0    0    0

引用:2014-2015年度入學申請需知:入學申請表可

原帖由 Lovely_Babybaby 於 13-09-04 發表
2014-2015年度入學申請需知:
  • 入學申請表可到本網頁「表格下載」內下載,或到校索取;
  • 其實員工嘅子女是否有優勢入讀呢?

我想問  "員工" 係淨係指响幼稚園工作的職員, 定係响聯合醫院做嘢ge 員工都計架呢?

引用:我想問++"員工"+係淨係指响幼稚園工作的職

原帖由 kccp 於 13-09-05 發表
    我想問  "員工" 係淨係指响幼稚園工作的職員, 定係响聯合醫院做嘢ge 員工都計架呢? ...
    我見收費有分員工價,以為係指聯合醫院嘅員工咋!

應該係聯合醫院的員工呀,
    所以阿囝好多同學仔係醫護人員.
    基本上聯合員工係優先報名,
    但係非員工都會收架.

引用:應該係聯合醫院的員工呀,所以阿囝好多同學

原帖由 Lovely_Babybaby 於 13-09-06 發表
    應該係聯合醫院的員工呀,
    所以阿囝好多同學仔係醫護人員.
    基本上聯合員工係優先報名,
    Thx for info! 如果員工優先,再加上收生比較少,非員工的要入也比較困難吧!

Evachau 發表於 13-9-6 20:06
    Thx for info! 如果員工優先,再加上收生比較少,非員工的要入也比較困難吧!

...

試下申請先啦~ 反正佢唔收報名費(好少學校唔駛收)

引用:Quote:Evachau+發表於+13-9-6+20:06+Thx+fo

原帖由 蕃茄薯仔湯 於 13-09-20 發表
    試下申請先啦~ 反正佢唔收報名費(好少學校唔駛收)
    Thx! 今日收到通知信了!

‹ 上一主題|下一主題