用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part IV) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part IV) [複製鏈接]

各位靚媽早晨~~:loveliness: :loveliness:

大家今個 weekend 玩還玩, 記住下星期二有呢個學期最後一次中黙呀

呀..有d野要做...轉頭再上過黎.......................閃先~~

hi hs,

咁都撞到你

你家公子尋日打電話黎問阿仔野, 唔知阿仔有冇點錯佢, 因為我後尾簽手冊, 先發現佢同a仔講嗰d咩keep GEWS, 全部冇寫, 只靠腦記

另外, 有冇記得帶電呀, 今日應該做實工一啦

原文章由 Huisys 於 07-12-13 09:43 發表
各位靚媽早晨,

嘩..我近排真係好攰....本黎夜晚都想上黎msn同你地傾吓計..

點知....晨咁早就頂唔順..我噚晚都係十點幾"恰"著左..半夜1點幾先醒呀:tongue: :tongue: :tongue:

親愛的 & mp----我個鼻冇野...but... ...

你幾時轉行做左快閃黨

原文章由 Huisys 於 07-12-13 09:47 發表
呀..有d野要做...轉頭再上過黎.......................閃先~~

yummy,

你就唔係啦, 咁耐先黎一次, 我地就黎學hhkk 話齋, 實行打咭制

原文章由 yummy 於 07-12-13 09:20 發表
早晨呀!
嘩! 無上黎1, 要追番9頁, 好耐無試過. 希望以後都係咁就好啦! 順便減埋肥.

9s,
雖然無見過你地,但都見過你地d相. (o係facebook見到你地十吓一吓d相, 得個"恨"字!)

我都覺得好似你呀.

...

Hi, All Beauty Mami,

Ya. Long weekend...

原文章由 cheungmp 於 07-12-13 09:45 發表
各位靚媽早晨~~:loveliness: :loveliness:

大家今個 weekend 玩還玩, 記住下星期二有呢個學期最後一次中黙呀

無辦法la, 呢輪多野做, 我都係趁透啖氣時入黎逛一逛. 請見諒.

原文章由 cheungmp 於 2007-12-13 09:51 發表
yummy,

你就唔係啦, 咁耐先黎一次, 我地就黎學hhkk 話齋, 實行打咭制

親愛的,

我都提早咗一個鐘瞓,就係咁, 啲嘢要提早做
我家老爺哩期玩做瞓,
12點就玩 "灰公子" 息燈瞓覺囉
原文章由 Huisys 於 07-12-13 09:43 發表
各位靚媽早晨,

嘩..我近排真係好攰....本黎夜晚都想上黎msn同你地傾吓計..

點知....晨咁早就頂唔順..我噚晚都係十點幾"恰"著左..半夜1點幾先醒呀:tongue: :tongue: :tongue:

親愛的 & mp----我個鼻冇野...but... ...

咪攪到好似我最得閒咁啦

原文章由 yummy 於 07-12-13 10:33 發表
無辦法la, 呢輪多野做, 我都係趁透啖氣時入黎逛一逛. 請見諒.

ra,

無變到呀.
但拎走咗作頁啲嘢喇
妳想要邊樣,我移返上去吖...

小桃,
有勞妳喇~~~
原文章由 rowenaanson 於 07-12-12 22:15 發表
mp,

我呢幾日好忙,都無時間我同你地爹忝.

借問 hhkk 開个條習作link 係咪变咗,我上去唔開到。 可否 e-mail 過比我, thanks.

Dear Ben,

Please check PM. Many Thanks!!!

原文章由 Ben2003 於 07-12-13 00:35 發表
收集意見完畢,多謝各位支持。

另外,

Leona01,

I have sent a PM to you for one month...

Please check PM.

mp,

好彩有你

原文章由 cheungmp 於 07-12-13 09:45 發表

早晨啊~~

各位靚媽
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

.....D人都唔知去晒邊.....

Here

原文章由 cheungmp 於 07-12-13 14:37 發表
http://www.hkicons.com/_326.gif.....D人都唔知去晒邊.....
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

喺道~~~~~
原文章由 cheungmp 於 07-12-13 14:37 發表
http://www.hkicons.com/_326.gif.....D人都唔知去晒邊.....

here too.

原文章由 heiheikeikei 於 07-12-13 15:53 發表
喺道~~~~~

mp,

應該啱喎.....你家E仔好惦..靠個腦記都記得到...我果件話寫完頭兩項..之後抄左數學..因為佢漏寫果d係miss yiu後加的..佢顧住抄數同 gs...返轉頭就忘記抄返後加的英文喇..

至於d電..佢噚日叫我地摷哂屋企所有ge電..叫我地每款帶一粒...我老公比左三款佢..佢話唔夠..叫我地拆埋屋企無線電話果粒出黎喎..我老公話啋佢都傻.... ...求其帶三幾粒咪算囉.....

原文章由 cheungmp 於 07-12-13 09:48 發表
hi hs,

咁都撞到你

你家公子尋日打電話黎問阿仔野, 唔知阿仔有冇點錯佢, 因為我後尾簽手冊, 先發現佢同a仔講嗰d咩keep GEWS, 全部冇寫, 只靠腦記

另外, 有冇記得帶電呀, 今日應該做實工一啦

...

點名呀....

原文章由 小桃兒 於 07-12-13 15:54 發表
here too.
‹ 上一主題|下一主題