用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八)

噢~~~ :-|

我.等..你...

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集八)

噢~~~唔得....老爺趕.....要走啦~~~~

Good night~~~   

噢!   妳耍我!!!!!

KEC 拎把刀借過我!
cheungmp 寫道:

老大.....呢把...啱唔啱呀......

heiheikeikei 寫道:
噢!   妳耍我!!!!!

KEC 拎把刀借過我![quote]
cheungmp 寫道:

[/quote]

hhkk,

佢燒完就無嘢....>>>至少...hh一定高左....
不過又燒得密咗小小...>>>係咁...好快高過妳囉...

我之前試過成個星期無上...好次"餐"D夜無做咁>>>好似食開宵夜咁....突然唔食...好難先瞓得著...

真係考試后要敘番下...>>要啦...要啦...

kec

你又咁夜呀!!!

PK.....唔玩主.....kk 100.5 / 101.5...我要喂藥
轉頭番.

hhkk,
噢....乜又輪到kk....
會唔會...學妳話齋...出牙仔....
妳頂唔頂得順...架...
可唔可以叫老爺...幫下手....
等妳可以...呌一呌...
妳今日都....撲左成日....噃....
再唔係...叫老爺...燉定燕窩過妳嘆....
kec

各位..我地搬新屋喇....新part在此
‹ 上一主題|下一主題