用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘學校(小學部) 2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part II) ...
樓主: Huisys
go

2007年9月入讀KTS 小二ge靚媽靚爸請入黎(Part II) [複製鏈接]

e? 比錢? 我唔識比錢.....我剩係識收錢喎.....我做邊行你唔知咩....

原文章由 heiheikeikei 於 07-10-9 11:13 硐表
MP ,

KEC 叫你比錢呀!!!

kec,

收完我地55分帳

原文章由 Cassey 於 07-10-9 11:18 硐表

yummy,

咁重等乜嘢~
快d拎哂d家蕩出嚟~

咁我做邊行妳知唔知 我都凈係知道我識搵錢
原文章由 cheungmp 於 07-10-9 11:26 硐表
e? 比錢? 我唔識比錢.....我剩係識收錢喎.....我做邊行你唔知咩....

哦.....妳搵KEC笨!!!!!

KEC要拎刀妳唔洗....你出口述拎5 : 5 ???

哦......................... 我就唔會咁對KEC 喇
原文章由 cheungmp 於 07-10-9 11:28 硐表
kec,

收完我地55分帳

咁......kec 收完我地3/3/4分帳, 我地兩個3, kec 就有4啦, 佢咁辛苦收數

原文章由 heiheikeikei 於 07-10-9 11:29 硐表
咁我做邊行妳知唔知 我都凈係知道我識搵錢

噢....條formulation 好睇好多喎...........其實........我都覺得妳講得好有理.

原文章由 cheungmp 於 07-10-9 11:34 硐表
咁......kec 收完我地3/3/4分帳, 我地兩個3, kec 就有4啦, 佢咁辛苦收數

師父呀~

明天到你哋班參觀M記,今晚要比啲銀兩過hh少爺喎。

少爺都有係手冊寫....20蚊.....夠唔夠買一個餐??仲有....買咗點食晏???仲有.....老師寫要用英文講添喎!
原文章由 小桃兒 於 07-10-9 11:54 硐表師父呀~明天到你哋班參觀M記,今晚要比啲銀兩過hh少爺喎。

唉.....有錢都執唔切啦.....
淨係響樹等..等...等..loading.......
嗰條loading bar...好似99歲咁....遂下遂下....
我驚我無佢咁長命....
學小桃話齋...乜mood都無哂

原文章由 heiheikeikei 於 07-10-9 11:43 硐表
噢....條formulation 好睇好多喎...........其實........我都覺得妳講得好有理.

真係...,覆個mail 快過係bk ar

原文章由 Cassey 於 07-10-9 11:58 硐表
嗰條loading bar...好似99歲咁....遂下遂下....

...

佢哋9am出發,去到係食早餐,12:25pm返到學校食晏。

如果買開心樂園餐: 早餐最平係16蚊,最貴22.5蚊。

因為係英文科參觀 (模擬英文書Ch5去買嘢食嘛),所以要用英文。今晚可以叫hh睇以下網址睇咗想食嘅嘢英文名稱同埋價錢。

http://www.mcdonalds.com.hk/english/food/hm.htm

原文章由 heiheikeikei 於 07-10-9 11:56 硐表
少爺都有係手冊寫....20蚊.....夠唔夠買一個餐??仲有....買咗點食晏???仲有.....老師寫要用英文講添喎!  

[ 本文章最後由 小桃兒 於 07-10-9 12:14 編輯 ]

噢....Thanks!

Just send咗條link 比佢....唔知佢會揀邊個餐...
原文章由 小桃兒 於 07-10-9 12:09 硐表
佢哋9am出發,去到係食早餐,12:25pm返回學校食晏。

因為係英文科參觀 (模擬英文書Ch5去買嘢食嘛),所以要用英文。今晚可以叫hh睇以下網止睇咗想食嘅嘢英文名稱同埋價錢。 ...

我哋呢樹有......小桃....
真係咩都唔....愁......
快...靚....正.......
不過, 小桃妳要堅持到...我哋小六畢業...
咁我哋呢6年就....發達囉...

佢哋9am出發,去到係食早餐,12:25pm返回學校食晏。

因為係英文科參觀 (模擬英文書Ch5去買嘢食嘛),所以要用英文。今晚可以叫hh睇以下網止睇咗想食嘅嘢英文名稱同埋價錢。 ...

kec....

想引d mami 現身

原文章由 Cassey 於 07-10-9 11:58 硐表

...

係...妳搵d..再閃多d...再露多d....嘅靚仔靚女相....
睇睇會唔會....扭轉個局勢...
啱啱過左個星期嘅收視率.....跌到....慘不忍睹!

原文章由 nice1314 於 07-10-9 12:17 硐表
kec....

想引d mami 現身都難

kec,

如果到小六都仲要我地班媽咪咁操心就慘囉..

原文章由 Cassey 於 07-10-9 12:17 硐表
我哋呢樹有......小桃....
真係咩都唔....愁......
快...靚....正.......
不過, 小桃妳要堅持到...我哋小六畢業...
咁我哋呢6年就....發達囉...

...

靚女

靚仔

收視率!!! d冇~~~

原文章由 Cassey 於 07-10-9 12:30 硐表
係...妳搵d..再閃多d...再露多d....嘅靚仔靚女相....
睇睇會唔會....扭轉個局勢...
啱啱過左個星期嘅收視率.....跌到....慘不忍睹!

Leona 1,

mail 已收, 多謝你d相, 個日用咗亞印印個mobile phone影, 但攪了很耐, 唔知得唔得.

osmm,

囝說和Oscar 做了好朋友, 成日玩 "包,剪,dup", Oscar 有冇講?

小桃, hhkk

唔洗擔心......我都冇教阿仔....老師會教佢地.....佢咪一樣買左個開心樂園餐.....返黎仲要考我薯餅英文點講

佢哋9am出發,去到係食早餐,12:25pm返到學校食晏。

因為係英文科參觀 (模擬英文書Ch5去買嘢食嘛),所以要用英文。今晚可以叫hh睇以下網址睇咗想食嘅嘢英文名稱同埋價錢。 ...

9s,

我......好懷疑......d媽咪係.......比你.........嚇.......走.........晒...........

原文章由 nice1314 於 07-10-9 12:40 硐表
靚女 [img]http://www.hk-laufamily.com/_592.jpghttp://www.hk-laufamily.com/_753.jpg[/img]

靚仔

收視率!!! 好 d冇~~~

...
‹ 上一主題|下一主題