用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 番禺會所華仁小學 12網華仁上下午各得廿幾個位, 敢唔敢博? ...
樓主: yeungyeung88
go

12網華仁上下午各得廿幾個位, 敢唔敢博? [複製鏈接]

引用:唔係人人都鐘意play+safe,+大把有私校在手

原帖由 Charlotte_mom 於 14-01-13 發表
唔係人人都鐘意play safe, 大把有私校在手的, 搏就搏到盡反正no harm, 鐘意華仁就去馬架啦, 仲睇咩鬼機會率 ...
我就係咁就搏到。 yeah~

3月出世既小魔怪

今年咁靜既 今日最後一日交自行, 唔知今年上下午校那一邊多人選擇呢? 不如大家分享下 我分享左先, 我第一日一早交, 臨走時上15:下14, 不相伯仲。

回覆:12網華仁上下午各得廿幾個位, 敢唔敢博?

我華下。

回覆:12網華仁上下午各得廿幾個位, 敢唔敢博?

幾多分?

引用:其實有無數據灣仔區會有幾多人今年參加統一

原帖由 Patpatmom 於 14-01-14 發表
其實有無數據灣仔區會有幾多人今年參加統一派位?

華上下,St Joe 都係唔擺乙一就唔使諗..
過往幾年灣仔區都係大約八百幾人參加大抽獎。我上年自己咁估計。
當total 850人,一半男仔425人。3/4男仔會搏華仁或St Jo,即319人。
大多數人會覺得St Jo 位多D機會多啲,當3/5揀So Jo,2/5揀華仁。
即191人St Jo,128人華仁。
我自己估咁其實都有40%中華仁。
以上純粹估計,不過就真係中咗。^.^

‹ 上一主題|下一主題